Kardeşime Mouse Alacağım Ne Önerirsiniz?

Reaksiyon skoru
143
Bütçe
1500
Arkadaşlar geçen hafta atk a9 düz modelini aldım kendime. Kardeşim aşağıdaki bıraktığım linki verdi sizce nasıldır cs2 için kullanacak görünüşünü bende çok beğendim aranızda kullanan arkadaşlar var mı ?
( siyah modeli )

Bence 3311 sensör ve 20 milyon tıklamalı switch için pahalı bir mouse. Şarj kısmından mı artık bilmiyorum yüksek fiyatı.

Almadıysanız şu ürünü düşünün. Bayram indirimi var.

Mavi renk sevmiyorsa beyaz seçeneği de var.

Aynı özelliklere sahip Plus'u mesela ₺750 satıyorlar, indirimsiz hali de yukarıdaki fareden daha ucuz.

@t1nerx hocam sizin görüşleriniz benim için değerli görünüşü çok hoşuna gitmiş atk önerdim bunun sensörü iyi değil mi diyor ne diyorsunuz
Post automatically merged:

Bence 3311 sensör ve 20 milyon tıklamalı switch için pahalı bir mouse. Şarj kısmından mı artık bilmiyorum yüksek fiyatı.

Almadıysanız şu ürünü düşünün. Bayram indirimi var.

Mavi renk sevmiyorsa beyaz seçeneği de var.

Aynı özelliklere sahip Plus'u mesela ₺750 satıyorlar, indirimsiz hali de yukarıdaki fareden daha ucuz.
Hocam öneriniz için teşekkür ederim ama ya bunu yada a9 alacağız gibi dediğim gibi görünüş olarak m8i çok beğenmiş ( ağabeyim )

Arkadaşlar geçen hafta atk a9 düz modelini aldım kendime. Kardeşim aşağıdaki bıraktığım linki verdi sizce nasıldır cs2 için kullanacak görünüşünü bende çok beğendim aranızda kullanan arkadaşlar var mı ?
( siyah modeli )
Bütçe çıkarsa https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3-pro-wireless-mouse

Bütçe çıkmazsa https://wraithesports.com/products/...YuCUsNBqzjV_hlWIWdSBGVfOCRdaw3B4VhTvcKWaZqbdm

hocam 1600 tl ye düşmüş buda güzel ama pembe renk başka renk seçeneği yok gibi

hocam 1600 tl ye düşmüş buda güzel ama pembe renk başka renk seçeneği yok gibi
Hocam 3k dan düşmüş. Özellikleri fena değil. Ben almazdım ama renk takıntısı yoksa kardeşinizin almaya değer.

gank com indirim kodu olan var mı arkadaşlar

Çok ağır ya x1 V2 daha iyi

@t1nerx hocam sizin görüşleriniz benim için değerli görünüşü çok hoşuna gitmiş atk önerdim bunun sensörü iyi değil mi diyor ne diyorsunuz

Hocam öneriniz için teşekkür ederim ama ya bunu yada a9 alacağız gibi dediğim gibi görünüş olarak m8i çok beğenmiş ( ağabeyim )
Hangisi hocam birden fazla link var yorumunuz içinde teşekkürler

Bugün (18:00 Happy Hour) indirime girecekmiş. Benzer sensörü var ve tasarımı da benziyor. Kardeşine söyle uyguna düşerse bu da alınabilir.
Tamamen görselliğini sevdiğinden atıyorum, ben olsam Aigo GM80 PRO'yu kargo ücretiyle ₺1300 alırdım.

Çok ağır ya x1 V2 daha iyi

Hangisi hocam birden fazla link var yorumunuz içinde teşekkürler
hocam machenike m7 pro max 3k dan 1600 e düşmüştü pembe rengi fakat almadım. Diğer forumlarda mouseden sizin gibi iyi anlayan bir arkadaş sensörü 3395 iyi fakat mcu su kötü dedi ekstradan bir sorun oluşursa çok ilgililer mi şüpheli dedi. Bende sizin önceden önerdiğiniz atk a9 u aldım tekrardan abime. Siyah rengini çok aradım ama bulamadım. Düz atk a9 un sensörü 3395se ve 3370 ayarında diyorlar. O fiyata alabileceğim paw3395 sensörlü bir marka daha vardı ama 1500 tl ye 3395 sensör alınca malzeme kalitesinden kesiyorlar. Daha önce oled ekranlı bir mouseyi düşünüyorduk fakat sanki sadece 1500 tl yi sensöre veriyormuşuz gibi kalitesi pek hoşuma gitmedi. Pil yuvası sallanıyormuş tarzı yorumlar gördüm.
Size sadece 1 link attım hocam kafanızı karşıtırdıysam kusuruma bakmayın. Machenikeyi beğendim ama klavyem beyaz kasam siyah monitör siyah pembenin pek uyacağını düşünmedim. Mcu su kötü dendiği için vazgeçtim heralde anakartı mıdır beyni midir kaliteli değilmiş.
Atk a9 un yazılımı ve fiyat performans olması süper. Siyah modelini alabilsem alacaktım abime ancak 1 haftadır stoklar yenilenmedi. Vxe r1se+ ın siyah rengi vardı ama görüntüsü hoşuma gitmedi. Ucu sivri eğik sivrisineğe benziyor.
Hakkınızı helal edin hocam mouse konusunda size güveniyorum o yüzden isminizi etiketledim 2-3 defa

Geri