Kardeşime telefon onerisi

the_vrboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
343
11-12k cıvarina kardeşime telefon bakıyoruz redmi note 12 veya 13 düşünüyordum fakat nothing 1 i gordum oda mantıklı geldi hangisi daha iyi mantıklı

11-12k cıvarina kardeşime telefon bakıyoruz redmi note 12 veya 13 düşünüyordum fakat nothing 1 i gordum oda mantıklı geldi hangisi daha iyi mantıklı
yd x7 pro bakabilirsin 12k-13k olması lazım

Redmi alınmaz, 2.el iphone bak
aslında direk olarak redmi note13 e bakmamın sebebi hem uygun hem sd işlemcisi var hemde kendimde kullanıyorum. ama nothing 1 daha iyi gibi duruyor 2k kamera ve 5g var olması +sı. kardeşim iphone kullanmak istemiyor sanırım apk vs yuklemek istiyor telefonuna

yurtdişi düşürnmuyorum server kayıtlari vs kapali onla ugraşamayiz malesef

whatsapptan ödevlerini vs atacagim arada robloxa minecrafta clashroyale girerim abi diyor
İşlemci açısından nothing phone 1 bulunabilecek en iyisi. redmi note serisinde 11 den itibaren tüm düz model telefonlarda g80-g100 arası vasat işlemciler kullanılıyor. Çoğı pro modelde de aynısı geçerli Eğer sıfır ve yurt içi bir cihaz istiyorsanız en iyisi bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında direk olarak redmi note13 e bakmamın sebebi hem uygun hem sd işlemcisi var hemde kendimde kullanıyorum. ama nothing 1 daha iyi gibi duruyor 2k kamera ve 5g var olması +sı. kardeşim iphone kullanmak istemiyor sanırım apk vs yuklemek istiyor telefonuna
İşlemcisi eski

İşlemci açısından nothing phone 1 bulunabilecek en iyisi. redmi note serisinde 11 den itibaren tüm düz model telefonlarda g80-g100 arası vasat işlemciler kullanılıyor. Çoğı pro modelde de aynısı geçerli Eğer sıfır ve yurt içi bir cihaz istiyorsanız en iyisi bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemcisi eski
ozaman nothing 1 i kesinleştiriyorum 128 gb modeli var birde 256 gb olani hangisi daha mantıklı

Bu telefona da bakılabilir ama NFC yok diyorlar bilginize.
Nothing phone 1 çok daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,944
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri