yd x7 pro bakabilirsin 12k-13k olması lazım11-12k cıvarina kardeşime telefon bakıyoruz redmi note 12 veya 13 düşünüyordum fakat nothing 1 i gordum oda mantıklı geldi hangisi daha iyi mantıklı
Oyun oyumuyor mu11-12k cıvarina kardeşime telefon bakıyoruz redmi note 12 veya 13 düşünüyordum fakat nothing 1 i gordum oda mantıklı geldi hangisi daha iyi mantıklı
yurtdişi düşürnmuyorum server kayıtlari vs kapali onla ugraşamayiz malesefyd x7 pro bakabilirsin 12k-13k olması lazım
whatsapptan ödevlerini vs atacagim arada robloxa minecrafta clashroyale girerim abi diyorOyun oyumuyor mu
aslında direk olarak redmi note13 e bakmamın sebebi hem uygun hem sd işlemcisi var hemde kendimde kullanıyorum. ama nothing 1 daha iyi gibi duruyor 2k kamera ve 5g var olması +sı. kardeşim iphone kullanmak istemiyor sanırım apk vs yuklemek istiyor telefonunaRedmi alınmaz, 2.el iphone bak
İşlemci açısından nothing phone 1 bulunabilecek en iyisi. redmi note serisinde 11 den itibaren tüm düz model telefonlarda g80-g100 arası vasat işlemciler kullanılıyor. Çoğı pro modelde de aynısı geçerli Eğer sıfır ve yurt içi bir cihaz istiyorsanız en iyisi buyurtdişi düşürnmuyorum server kayıtlari vs kapali onla ugraşamayiz malesef
whatsapptan ödevlerini vs atacagim arada robloxa minecrafta clashroyale girerim abi diyor
İşlemcisi eskiaslında direk olarak redmi note13 e bakmamın sebebi hem uygun hem sd işlemcisi var hemde kendimde kullanıyorum. ama nothing 1 daha iyi gibi duruyor 2k kamera ve 5g var olması +sı. kardeşim iphone kullanmak istemiyor sanırım apk vs yuklemek istiyor telefonuna
ozaman nothing 1 i kesinleştiriyorum 128 gb modeli var birde 256 gb olani hangisi daha mantıklıİşlemci açısından nothing phone 1 bulunabilecek en iyisi. redmi note serisinde 11 den itibaren tüm düz model telefonlarda g80-g100 arası vasat işlemciler kullanılıyor. Çoğı pro modelde de aynısı geçerli Eğer sıfır ve yurt içi bir cihaz istiyorsanız en iyisi bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşlemcisi eski
3k fiyat farkını göz önünde bulundurarak seçim yapmak size kalmışozaman nothing 1 i kesinleştiriyorum 128 gb modeli var birde 256 gb olani hangisi daha mantıklı
Nothing 1 9999TL ye yakalarsan al geç.11-12k cıvarina kardeşime telefon bakıyoruz redmi note 12 veya 13 düşünüyordum fakat nothing 1 i gordum oda mantıklı geldi hangisi daha iyi mantıklı
Nothing phone 1 çok daha iyiBu telefona da bakılabilir ama NFC yok diyorlar bilginize.![]()
CMF by Nothing Phone 1 8/128 GB Turuncu (Nothing Türkiye Garantili) Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
NOTHING CMF by Nothing Phone 1 8/128 GB Turuncu (Nothing Türkiye Garantili) ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla NOTHING CMF by Nothing Phone 1 8/128 GB Turuncu (Nothing Türkiye Garantili) fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com