donanımsal merak
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Bir kaç gündür bu şekilde ve ilerleme kaydetmiyor sizce ne kadar sürede kargo elime ulaşır
dhl cok geç getiriyor sistemleri cok sorunlu bende durumdan muzdariphimAlıntıyı görüntüle
Bir kaç gündür bu şekilde ve ilerleme kaydetmiyor sizce ne kadar sürede kargo elime ulaşır
Daha önceden sipariş verdiğinizde kaç günde geldi bu benim temuda yaptığım ilk alışveriş o yüzden merak ettimdhl cok geç getiriyor sistemleri cok sorunlu bende durumdan muzdariphim
yok direk eccomerce yazan tr içi çalişan temu oldugunu görmedim.. istanbuldan kargolarim 1 gunde geliyor dhl(mng) 3 gunde getiremediDaha önceden sipariş verdiğinizde kaç günde geldi bu benim temuda yaptığım ilk alışveriş o yüzden merak ettim
Türkiyeye gelmesi ne kadar sürer pekiyok direk eccomerce yazan tr içi çalişan temu oldugunu görmedim.. istanbuldan kargolarim 1 gunde geliyor dhl(mng) 3 gunde getiremedi
kargonuz geldimi acabaTürkiyeye gelmesi ne kadar sürer peki
kargo geldi konuya bakmamışım yazdıktan sonra çok sürmedi 3-4 gün içinde geldikargonuz geldimi acaba
Benim kargolar hiç gelmiyoryok direk eccomerce yazan tr içi çalişan temu oldugunu görmedim.. istanbuldan kargolarim 1 gunde geliyor dhl(mng) 3 gunde getiremedi