Yardım Kargocuya Tutanak Tutturamıyorum

baba anlamiyo işte bizim tvden alırmıs nerde bulcak 3kya indirimle 3 3.5 ips 144hz arıyom anlamaz ki iste mouse a 700 duysa bıcaklar para bedavaya mı kazanılıyo değirmenin suyu nerden geliyo diyo para da benim he xd
Bizimkiler bilgisayardan vesaire pek anlamaz. Msi vigor gk50 elite klavye aldım 1700 liraya test ediyorum evde. Babam rengarenk görünce yanıma geldi sordu bu nedir necidir diye baba birkaç tuşa bas efektleri gör dedim. Biraz bastı yanıp söndü vesaire güzelmiş hayırlı olsun diyip
Hızlıca salona annemin yanına gitti. Baktım anneme kapıdan sesleniyor bizim oğlan parayı ışığa yatırmış diye. Gelde anlat adama white switch nedir ne özelliği var diye anlamaz ki mümkün değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siz ne aldınız gaming gen tr den
Hocam ultima3060ti

Bizimkiler bilgisayardan vesaire pek anlamaz. Msi vigor gk50 elite klavye aldım 1700 liraya test ediyorum evde. Babam rengarenk görünce yanıma geldi sordu bu nedir necidir diye baba birkaç tuşa bas efektleri gör dedim. Biraz bastı yanıp söndü vesaire güzelmiş hayırlı olsun diyip
Hızlıca salona annemin yanına gitti. Baktım anneme kapıdan sesleniyor bizim oğlan parayı ışığa yatırmış diye. Gelde anlat adama white switch nedir ne özelliği var diye anlamaz ki mümkün değil.

Hocam ultima3060ti
WTĞLFWVĞLFEBPWFVKPWFVOJFEOJWFJO

Hocam ultima3060ti
hayırlı olsun hocam umarım sorunsuz şekilde elinize ulaşır

hayırlı olsun hocam umarım sorunsuz şekilde elinize ulaşır
Hocam dediğim gibi tüm çevre birimlerin kargo ile sorunsuz geldi. Monitörde ölü piksel bile çıkmadı öyle diyim. Evde ben olmaz isem annemi tembihlerim kargoda hasar filan varsa alma tutanak tuttur diye. Kibar kadın adama öyle sert yapmaz ama eğer hasarlı kargo ve bana denk gelirse işte o zaman show must go on..

Hocam dediğim gibi tüm çevre birimlerin kargo ile sorunsuz geldi. Monitörde ölü piksel bile çıkmadı öyle diyim. Evde ben olmaz isem annemi tembihlerim kargoda hasar filan varsa alma tutanak tuttur diye. Kibar kadın adama öyle sert yapmaz ama eğer hasarlı kargo ve bana denk gelirse işte o zaman show must go on..
psmddkodmh sizin sistem geldi mi anlamadım simdi

Hocam tutanak tutmuyorlarlarsa şubeye geri götürün şubeden alıcam deseydiniz, sonra şubeden gidip tutanak tuttururdunuz.

Dostum ultima3060ti adlı sistemi 05 aralık pazartesi akşamı sipariş ettim bekliyorum usulca. Çevre birimlerini ondan 1 hafta önce hepsini sipariş verdim ve elime ulaştı.
hee anladım hocam umarım ultima3060ti da elinize sorunsuz şekilde ulasır ben de mesut cevik sistemini aldım bekliyorum umarım benim sistem de sorunsuz gelir

Hocam tutanak tutmuyorlarlarsa şubeye geri götürün şubeden alıcam deseydiniz, sonra şubeden gidip tutanak tuttururdunuz.
hocam dediğim gibi firmadaki çocuk sıkıntı çıkarsa biz ilgilenicez demese kargocunun da içinden geçerdim kargoyu dış kapıya bıraktı daireyi boşuna mı yazıyoruz kargo bu eve teslim aşağıya inip kendim alıyorum

Parayı nakit almasını iyi biliyorlar. İsterse kargoyu 15 kat patpat poşet sarsınlar benim kargom sıkıntısız gelmek zorunda.
ya parçalarda sıkıntı olmadıgı sürece kargonun nasıl geldiginin önemi yok benim için

hocam bir de sistemle birlikte işlemcinin kutusu ramin kutusu anakartın kutusu falan da geliyor mu ekran kartı ayrı geliyor onu biz yerleştiriyoruz ekran kartının kutusu geliyordur heralde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,617
Üyeler
184,653
Son üye
sedat771
Geri