Neler Yeni

karın kası ve daha fazlası nasıl yapılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Canow Leylaley
öncelikle merhabalar :) sizden çok büyük yardım isteyeceğim 2 ay içinde acill sağlam vücut yapmam gerek 15 yaşındayım biraz küçük olabilir yaşım özür dilerim şimdiden..

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
öncelikle merhabalar :) sizden çok büyük yardım isteyeceğim 2 ay içinde acill sağlam vücut yapmam gerek 15 yaşındayım biraz küçük olabilir yaşım özür dilerim şimdiden..
Yüzme ve basketbol sporlarını yap ve yemene dikkat et ayrıca neden 2 ay içinde sağlam vücut yapmak zorundasın?

muralty

80+ Bronze
Karın idmanları var onları yap ve düzenli ve doğru beslen

real1ty

80+ Bronze
Deadlift bench row sabit olmak üzere birkac hareket daha ekleyip bol bol çalışarak yapabilirsin

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kurs veya fitness tarzı yerlere gitme imkanın yoksa evde kendin şınav ve mekik çekebilirsin, ayriyeten parklardaki spor aletleriyle günlük antrenman yapabilirsin, @MeereeY neden gülme atıyorsunuz istemesinin sebebi her şey olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Canow Leylaley
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüzme ve basketbol sporlarını yap ve yemene dikkat et ayrıca neden 2 ay içinde sağlam vücut yapmak zorundasın?
söylemekten utanıyorum ama bir kız sevdim o bana zamanında çıkma teklifi etti ben kabul etmedim ama şimdi ben onun peşinden koşuyorum tam açılamadım bu yüzden yaz tatilinde yapabildiğimin en iyisini yapıp foto falan atmak istiyorum biraz saçma ama.. birde yüzme kursum var ancak pandemiden dolayı gidemiyorum orda spor aletleri falanda var

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
söylemekten utanıyorum ama bir kız sevdim o bana zamanında çıkma teklifi etti ben kabul etmedim ama şimdi ben onun peşinden koşuyorum tam açılamadım bu yüzden yaz tatilinde yapabildiğimin en iyisini yapıp foto falan atmak istiyorum biraz saçma ama.. birde yüzme kursum var ancak pandemiden dolayı gidemiyorum orda spor aletleri falanda var
@Emydn10
Baştan söylesene bu yüzden olduğunu hallederiz biz o işi.

Cruyff and Messi

80+ Bronze
Karın kası mutfakta yapılır günde 1 saat normal ağırlık çalışman da yeterli olacaktır karın egzersizleri şart değil

Cruyff and Messi

80+ Bronze
Normal karın idmanları kadar etkili olmazki o zaman
Olur iki sene önce bende vardı 4-5 ay sonra anca çıkmıştı normal antreman da yetiyor karın idmanı kimse doğru düzgün yapmıyor sıkıcı şınav çekilebilir ağırlık idmanından sonra 50-60 tane ben 60 a kadar çıkıyordum vücudun sıkılaşıyor en önemlisi diyet

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,186
İsim
Murat Orhan
2 ayda çıkmaz reis kolay değil o kadar maalesef. yaşının yanında boy ve kilon da önemli. Sıkı bir diyete gireceksin kardiyo ile başlayacaksın ki vücuttaki ödemi vs at. şişman isen daha da zor

Top Bottom