Karma Gurme Hırsızlığı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Cahillik desen var hırsızlık desen var daha düzgün yazmayı da bilmiyosun...Annene babana kolay gelsin...
anime izleyen çocuk mu diyormuş bunu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte aradığım cevap
3 lira yok 3000 lirayı vererek ödeyecez artık :(

İnşallah mahkemeye verirlerde 3 liralık çikolatayı 3 bin liraya almış olursunuz ve ders çıkarırsınız.
yaptık 1 , 2 hata ş-ey 5 6 defa neyse kaç taneyi boş ver pişmanım tabi :) ama ne olucak şimdi artık namaza başlamayı düşünüyorum
:D

Son düzenleme:
anime izleyen çocuk mu diyormuş bunu ?

3 lira yok 3000 lirayı vererek ödeyecez artık :(

yaptık 1 , 2 hata ş-ey 5 6 defa neyse kaç taneyi boş ver pişmanım tabi :) ama ne olucak şimdi artık namaza başlamayı düşünüyorum
:D
ne kadar boş bir yazı arkadaş bu.

Arkadaşım b*m marketten karam gurme attı cebe bende yanındaydım 2 mizde 16 yasındayız poise verirlerse en fazla ne kadar ceza alır veya yanında olan ben ceza alır mıyım
hırsızlıgı yapan arkadaşım
troll ve insanlara laf etmek için açılan bir konu galiba ?

Umarım polise verirler de aklınız başına gelir. Aileniz boğazınızdan helal lokma geçsin diye sabahtan akşama kadar çalışırken 3 5 liralık şey için düştüğünüz hallere bak. Yazık.

Uygunsuz davranış
Umarım polise verirler de aklınız başına gelir. Aileniz boğazınızdan helal lokma geçsin diye sabahtan akşama kadar çalışırken 3 5 liralık şey için düştüğünüz hallere bak. Yazık.
ya sen ne anlatıyon bilader lqelqwşleşwqlş ben mi çaldım ? arkadaş çaldı ve arkadaşın ailesi 6 kişi tek baba çalışıyo çocuk okulda aç duruyo sen ne anlatıyon ben parayla aldım o free aldı ? haramı anaların yesin allaha şükür haram yemiyorum

ya sen ne anlatıyon bilader lqelqwşleşwqlş ben mi çaldım ? arkadaş çaldı ve arkadaşın ailesi 6 kişi tek baba çalışıyo çocuk okulda aç duruyo sen ne anlatıyon ben parayla aldım o free aldı ? haramı anaların yesin allaha şükür haram yemiyorum
Seri ban lütfen

@Perfectshot06

Gelip burda korkudan titreme o zaman abicim hadi.

Çalması gerekmiyor kardeşim Peygamber efendimiz günlerce aç kaldı Allah'ın en sevdiği kuldan bahsediyoruz. Ha canı çekti söyler biri illa çikolata alır gelsin bana bir çocuk dedin almazsam ben utanayım. Ya da açım desin yemek ısmarlayım ne olacak ? Fakat büyüyünce iş de arayacak bunlardan yararlanmayacak.

ısmarlasaydın kardeşim o zaman.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,873
Üyeler
189,174
Son üye
sgpds