KARNE HEDİYESİ KARDEŞİME NE ALABİLİRİM?

Reaksiyon skoru
18
Evet arkadaşlar bu sene kardeşim hem lgsye giriyor hemde ortaokul hayatı boyunca 95 ortalama altı getirmedi ama kendisi hiçbir şey istemeyen biri yani bilgisayar oyunları oynamak ister ama eline herhangi bir laptop verseniz ve oyunu kasarak oynamaya çalışsa sesini bile çıkartmaz kısacası talepkar bir çocuk değil bende biraz tam tersi büyüdüm o yüzden geçen sene 4070 rog laptop almıştım dün ikinci elden 3070 rog aldım ve 4070 olana kendim geçtim bilgisayarıda var genelde tarih oyunları oynuyor hearts of iron ıv gibi paradox oyunlarını seviyor sizce öneriniz varmı? varsa yanıt verirseniz çok yardımcı olursunuz

Evet arkadaşlar bu sene kardeşim hem lgsye giriyor hemde ortaokul hayatı boyunca 95 ortalama altı getirmedi ama kendisi hiçbir şey istemeyen biri yani bilgisayar oyunları oynamak ister ama eline herhangi bir laptop verseniz ve oyunu kasarak oynamaya çalışsa sesini bile çıkartmaz kısacası talepkar bir çocuk değil bende biraz tam tersi büyüdüm o yüzden geçen sene 4070 rog laptop almıştım dün ikinci elden 3070 rog aldım ve 4070 olana kendim geçtim bilgisayarıda var genelde tarih oyunları oynuyor hearts of iron ıv gibi paradox oyunlarını seviyor sizce öneriniz varmı? varsa yanıt verirseniz çok yardımcı olursunuz
Türk Oyunu Olan Mound And Blade Serisini Öneririm 26 Haziranda Steam Yaz İndirimleri Var O Zaman Alırsınız Oyunu

yani bilgisayar oyunu olarak değil de bence gününü gün edin derim .
Dolaşın gezin kafa boşaltın derim bu sırada da isteklerini aşırı değilse kırmamaya çalışarak bir hediye de verebilirsiniz.
İllaha oyun fenan isterseniz bence birlikte bakıp istediklerine göre alın derim alırsınız sevmeyebilir belki söylemese de

Benim de öyle tanıdığım oldu genelde manevi şeylere önem verirler hem lgsye hazırlandıysa içini açmak için al kardeşini sevdiği bir yemek yedir, araba varsa gezdir vs ilgisi varsa bowling, bilardo vs oynayın. Yani bereber vakit geçirin. Ailecek vs kıyafet alışverişine gidebilirsiniz sen de hediye alırsın. Üsteki arkadaşın dediği gibi gününü gün edin çocuğun mutlu olsun.

Ben hala abimin benle ilk defa tavla oynadığı günü unutmam. Bizler için önemli değil ama o yaşlardaki gençler için bunlar çok önemli.

Lgs çıkışı go kart yazdim kardeşime
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lgsye beklentilerle giriyorsa çıkışta bişeyler yapın kafa dağıtsın az

Bu kadar zeki ve anlayışlı bir kardeşiniz varken bence bilgisayarla ilgili bir şey almayın muhtemelen sevmez sınav çıkışı gezin tozun keyfiniz ne isterse onu yapın ve umarım kardeşiniz çok iyi yetişir şuan ihtiyacımız var çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,852
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri