Charles Darwin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,153
- İsim
- Alpaslan Çevikel
Geçen çarşamba günü x bir bankası bana haber vermeden ve onayımı almadan kart göndermiş bende teslim aldım kart limiti çok yüksekti ve bu limiti gereksiz bularak 8.000 TL tutarına çektim her neyse cuma günü monitör almak için vatan bilgisayar mağazasına gittim zaten 1 haftadır monitör alma düşüncem vardı dedim ki alışverişi yeni gelen kart ile yapayım işte işlemler falan yapıldı fakat şubede mal yoktu ödemeyi falan yaptım başka şubeden mal gelmesini bekleyecektim neyse şubeden çıktım biraz gezdim aklıma şak diye kart ekstre kesim tarihi geldi hemen girip ekstre kesim tarihine baktım şubat ayının birinci günü olduğunu gördüm hemen müşteri hizmetlerini aradım ekstre kesim tarihini değiştirdim sonra gittim şubeye siparişi iptal ettim şubat ayının birinci gününü beklemeye başladım çünkü müşteri hizmetleri ilk ekstre kesildikten sonra sizin güncellediğiniz tarih geçerli olacak dedi tamam dedim şubat ayının birinci gününün bitmesini bekledim fakat şubatın ikinci gününe 2 saat önce girdik ama hala ekstre kesilmedi dedim acaba niye kesilmedi diye bu sefer detaylı baktım birde ne göreyim ekstre kesim tarihi 01.01.1900 tarihi gözüküyor sonra biraz internette araştırdım bir kişi bu sorunu yaşamış ve donanımhaber forumunda 11 yıl önce konu açmış adam kredi kartı limitini bitirmiş ve borç ödemek için 3 ay boyunca bankaya gitmiş ama borç gözükmüyormuş çünkü ekstre kesilmemiş o kişinin de ekstre kesim tarihi aynı benim gibi 01.01.1900 yılı gözüküyormuş
Not : Harcama yapmadığın için ekstre kesmemiş olabilirler diyenler olabilir fakat 7-8 saat önce sırf kesilmez diye 200 TL nakit avans kullanayım dedim ona rağmen hala kesilmedi
Not : Harcama yapmadığın için ekstre kesmemiş olabilirler diyenler olabilir fakat 7-8 saat önce sırf kesilmez diye 200 TL nakit avans kullanayım dedim ona rağmen hala kesilmedi