Çözüldü✓ Kartımda ciddi problem var

dostlar pc hozi vb hallettim fanlar hala hizli ama :D bu niye böyle oldu ulan
Dediğiniz şeyler 6000 öncesi seriler için geçerli 6000 ve sonrasında herhangi bir sıkıntı çıkmıyor onuda geçtim misal 5000 serisine bakın hala daha adam akıllı driver gelmedi sürekli sorun var

fan ayari için öEl seçmem gerek ama seçemiyodum

Al işte geldi yine amd sorunlu spamı atanlar
Harbiden sorunlu ama 3090 dan 7900xtx e geçtim pubg de ha bire çöküyordu mhz sabitledim manuel olarak öyle çözüldü gibi. Konudaki soruna da gelirsek amd whql driver kurun kurarken eski driveri sil seçeneğini işaretleyin ddu ile uğraşmanıza gerek yok

Harbiden sorunlu ama 3090 dan 7900xtx e geçtim pubg de ha bire çöküyordu mhz sabitledim manuel olarak öyle çözüldü gibi. Konudaki soruna da gelirsek amd whql driver kurun kurarken eski driveri sil seçeneğini işaretleyin ddu ile uğraşmanıza gerek yok
yükledim sadece boşta fanlar calisiyo kral ya

Ben de yeni 6600xt ye geçtim büyük değil ama tat kaçırıcı slk hatalar veriyor , bildiğiniz sorunsuz sürüm var mıdır, yoksa her karta farklı sürüm mü oluyor tek tek denicez mi

Yeni driverlardq hakketten bir sorun var eski sürücüleri deneyin bencede bf1 de sorun var üşenmesem silip eskisini kurcam ama

Yeni driverlardq hakketten bir sorun var eski sürücüleri deneyin bencede bf1 de sorun var üşenmesem silip eskisini kurcam ama
hangi versionu yuklesem ki böyle sorun yoktu pc actim driver okuyor silip yukledim fanlar hep 1380rpm donuyo

hocam haksız değiller eğer kardeşinin kasaya müdahalesi yoksa şu işe nvidiada rastlama ihtimalin çok düşük
hayır hiç mi araştırmıyorsunuz :D nvidianın driver durumu şu an çok daha kötü nvidia geçse yine çözüm yok , hani inatla amd kötüleyip durmak yerine çözüm sunun.
Stabil sürücü ara internetten. DDU ile güvenli modda silip onu kur.
Sabah cyberpunk oynayip ciktim bir sorun yoktu ancak eve geldim kardeşim pc acip oynamak istedi red ediyor ama kasanin içine elini soktu kablolarda bi sorun oldu gibi hissttim pc actim ekran karti driverini calistirmiyor kart aygit yoneticisinde calisiyor gorunuyor ancak microssoft ekran karti olarak gozukuyor pc de kasıyor tabi driver dilip yükledim sorun gitti ama şimdide ekranda pc açılırken ekran hafif gidiyor fanlar boşta sürekli 1300rpm de dönüyor ve 30 derece kart iyi yani sorun nedir ne yapmaliyim
biosu bi sıfırla , ekran kartı kablolarını çekip geri tak , driveri silip geri yükle.
10000000000 kişiden biri sorun çıkıyor fanboylar başlıyor hemen söylenmeye :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yapcam ama özel sekmesini tikletmiyor bana ya delircem
aygıt yöneticisinden ekran kartının sürücüsünü güncellemeyi dene driveri tekrar kur muhtemelen w11 update ile driverler çakışıyor.

boşta açıyor :D

25.3.2
sen önerilen yerine en güncelini kurdun demi :D 25.3.1 e geri dön amd yayınlamadan güncelleme yapma kankam zaten güncelleme gelince driver üzerinden söylüyor.

hayır hiç mi araştırmıyorsunuz :D nvidianın driver durumu şu an çok daha kötü nvidia geçse yine çözüm yok , hani inatla amd kötüleyip durmak yerine çözüm sunun.

biosu bi sıfırla , ekran kartı kablolarını çekip geri tak , driveri silip geri yükle.
10000000000 kişiden biri sorun çıkıyor fanboylar başlıyor hemen söylenmeye :D

aygıt yöneticisinden ekran kartının sürücüsünü güncellemeyi dene driveri tekrar kur muhtemelen w11 update ile driverler çakışıyor.

sen önerilen yerine en güncelini kurdun demi :D 25.3.1 e geri dön amd yayınlamadan güncelleme yapma kankam zaten güncelleme gelince driver üzerinden söylüyor.
driver yeni çıktığı için buglu olabiliyor bundan dolayı en son çıkan yerine önerileni kullanmak her zaman dağa sağlıklı 25.3.1 kullanıyorum
1746308324165.webp

ben hiç sorun yaşamıyorum bu sürüme geç amd tam yayınlamadan sakın güncelleme.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,287
Üyeler
186,465
Son üye
Burakkayax
Geri