Artık premium kullanılamıyor xboxsız yani XBOX microsoft hesabı ile alman lazım. Fixlediler o işi XBOX'a bağlı yaptılar.patlaması önemli değil 1 ayda olsa kullanabileceğim 7.74 TL'ye güvenilir site önerebilir misiniz? her siteue güvenemiyorum kart bilgilerimi çaldırmaktan korkuyorum.
Maalesef dostum arkadaş denedi olmadı ama dene şansını belki olur.yanılmıyorsam farklı clientler ile o devir devam ediyor yani orijinal minecraft dışındaki clientler
site bulsam deneyeceğim ama uczpre bile en ucuz 15 TL olmuş bulabilsem karttaki son paramı ona basacağım![]()
crispium.com
en mantıklısı itemsatışdaki şu satıcı geldi linki koyuyorum ama güvenilir mi bir bilgin var mı?![]()
Preburada.com: En Ucuz Minecraft Premium Hesap & Cape, Mobil ve Kartla Ödeme Seçeneği ile Sizlerle!
Preburada.com: En Ucuz Minecraft Premium Hesap & Cape, Mobil ve Kartla Ödeme Seçeneği ile Sizlerle! Minecraft Hesabım sizlere, Minecraft Premium hesaplar, Steam Cüzdan Kodları, sunmaktadır.www.preburada.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Crispium - Ucuz Minecraft Premium Satın Al - Oyun Hesapları | Crispium - Ucuz Minecraft Premium Satın Al - Oyun Hesapları
Crispium ile çok ucuza minecraft premium sahibi ol! Ucuz Demir Paket, Altın Paket, Elmas Paket, Optifine Cape ürünlerine ve ucuz Steam oyunlarına sahip ol.crispium.com
![]()
Minecraft Hesap Satışı -Minecraft Hesap Satın Al | İtemsatış
İtemsatış'da Minecraft hesap satışı yap, ya da satılık Minecraft hesapları arasından Minecraft hesabı satın al. Demir, Altın Gümüş, Elmas hesap al.www.itemsatis.com