Artık premium kullanılamıyor xboxsız yani XBOX microsoft hesabı ile alman lazım. Fixlediler o işi XBOX'a bağlı yaptılar.patlaması önemli değil 1 ayda olsa kullanabileceğim 7.74 TL'ye güvenilir site önerebilir misiniz? her siteue güvenemiyorum kart bilgilerimi çaldırmaktan korkuyorum.
yanılmıyorsam farklı clientler ile o devir devam ediyor yani orijinal minecraft dışındaki clientlerArtık premium kullanılamıyor xboxsız yani XBOX microsoft hesabı ile alman lazım.
Maalesef dostum arkadaş denedi olmadı ama dene şansını belki olur.yanılmıyorsam farklı clientler ile o devir devam ediyor yani orijinal minecraft dışındaki clientler
site bulsam deneyeceğim ama uczpre bile en ucuz 15 tl olmuş bulabilsem karttaki son paramı ona basacağımMaalesef dostum arkadaş denedi olmadı ama dene şansını belki olur.
site bulsam deneyeceğim ama uczpre bile en ucuz 15 TL olmuş bulabilsem karttaki son paramı ona basacağım
en mantıklısı itemsatışdaki şu satıcı geldi linki koyuyorum ama güvenilir mi bir bilgin var mı?Preburada.com: En Ucuz Minecraft Premium Hesap & Cape, Mobil ve Kartla Ödeme Seçeneği ile Sizlerle!
Preburada.com: En Ucuz Minecraft Premium Hesap & Cape, Mobil ve Kartla Ödeme Seçeneği ile Sizlerle! Minecraft Hesabım sizlere, Minecraft Premium hesaplar, Steam Cüzdan Kodları, sunmaktadır.www.preburada.comMesaj otomatik birleştirildi:
Crispium - Ucuz Minecraft Premium Satın Al - Oyun Hesapları | Crispium - Ucuz Minecraft Premium Satın Al - Oyun Hesapları
Crispium ile çok ucuza minecraft premium sahibi ol! Ucuz Demir Paket, Altın Paket, Elmas Paket, Optifine Cape ürünlerine ve ucuz Steam oyunlarına sahip ol.crispium.comMesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Minecraft Hesap Satışı -Minecraft Hesap Satın Al | İtemsatış
İtemsatış'da Minecraft hesap satışı yap, ya da satılık Minecraft hesapları arasından Minecraft hesabı satın al. Demir, Altın Gümüş, Elmas hesap al.www.itemsatis.com