Kas seğirmesisini ciddiye almalı mıyım?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,569
Sabahtan beri sol kolum seğiriyor. Normalde önemsemezdim çünkü hemen geçerdi. Ama sabahtan beri ara ara olunca cidden rahatsız oldum.

Doktora gitmeye gerek var mı? Evde napılabilir?

@DOGANALPASLAN

Çok zorladıysan ondan olabilir. Yarına geçmezse doktora başvurursunuz, şu anlık bence gerek yok.

Spor yaptığım zamanlar, spordan ertesi gün okulda tam gün aynı olay başıma gelmişti. Kendi kendine hareket falan ediyordu. Takma kafana geçer kendi kendine.

1 2 hafta sürmezse doktora gitmene gerek yok. Gayet normal. Benim elim de ağır yük kaldırınca 2 güne kadar seğiriyor.

Çok zorladıysan ondan olabilir. Yarına geçmezse doktora başvurursunuz, şu anlık bence gerek yok.
Spor yaptığım zamanlar, spordan ertesi gün okulda tam gün aynı olay başıma gelmişti. Kendi kendine hareket falan ediyordu. Takma kafana geçer kendi kendine.
1 2 hafta sürmezse doktora gitmene gerek yok. Gayet normal. Benim elim de ağır yük kaldırınca 2 güne kadar seğiriyor.
Şöyle bir sıkıntı var.

Spor yapmıyorum, egzersiz hareket yok.
Dışarı sadece fırın market için çıkıyorum.

Şöyle bir sıkıntı var.

Spor yapmıyorum, egzersiz hareket yok.
Dışarı sadece fırın market için çıkıyorum.
Markette ters taşıdığın bir yük bile yeterli.
3 4 güne geçmez ise şayet, doktora sıra alırısn.

Onu bile yakın zamanda yapmadım. 3 4 gün bakalım.

Doktor tanıdığımız yok da demeyiz artık.
Eğer geçmezse salı günü bir sağlık ocağına git. Hala geçmezse Çarşamba veya Perşembe bir uzmana görün. Fiziksel muayene yapmadan hangi uzmana gitmen gerektiğini tam söyleyemem.

Eğer geçmezse salı günü bir sağlık ocağına git. Hala geçmezse Çarşamba veya Perşembe bir uzmana görün. Fiziksel muayene yapmadan hangi uzmana gitmen gerektiğini tam söyleyemem.
Hocam anlaşmalı olduğunuz kargo var mı? Kolumu göndereyim bi bakın.

Bazen bende de oluyor işte çalıştıktan sonra 2 gün falan.
Eğer geçmezse doktora git yarın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,444
Üyeler
188,249
Son üye
zorbey38
Geri