Bu kasaya çok yerde denk geldim de böyle göze hidap etmiyor görünüş çok önemli750W istedin ama 50W düşürüp en kalitelisinden alman daha mantıklı olacaktır diye düşündüğüm için 700W önerdim.
FSP Hyper K HP700S 700W 12 cm Fan 80+ Güç Kaynağı Fiyatı
FSP Hyper K HP700S 700W 12 cm Fan 80+ Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Aslında yakışıklı kasa ya, zevkler ve renkler tartışılmaz tabiBu kasaya çok yerde denk geldim de böyle göze hidap etmiyor görünüş çok önemli
Aslında yakışıklı kasa ya, zevkler ve renkler tartışılmaz tabi![]()
Şu tarz bir şey hoşuna gider mi ?
İki kasada oldukça iyi, en beğendiğini alabilirsinŞu kasa çok hoşuma gitti aslında sence nasıl'Airhawk duo' için Arama Sonuçları | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bide bu https://www.teknobiyotik.com/catalogsearch/result/?q=DKCHPRESTIGE
Aerocool Airhawk'ın ön tarafı ızgara gibi olduğu için daha rahat hava alacaktır. Dark'ın önü cam, biraz boğulabilir.Dark olan çok hoş görünüş olarak ama hava akışı nasıl olur bilmiyorum
Peki uygun psu var mı yada onun içindeki PSU iyi midir?Aerocool Airhawk'ın ön tarafı ızgara gibi olduğu için daha rahat hava alacaktır. Dark'ın önü cam, biraz boğulabilir.
Kardeşim bana 750 watt lazım amaHocam benim bulabildiğim en iyi ürün bu THERMALTAKE Versa J24 RGB 650W 80+ Tempered Glass Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa