Red fanlısını da alabilirsin ben onu kullanıyorum.red fanlısı 1k RGB baya pahalı bide 650 w fazlası zarar değil ama bütçem yok
elite v3 yokmuydu ondaRed fanlısını da alabilirsin ben onu kullanıyorum.
görünüşe biraz önem veriyorumRed fanlısını da alabilirsin ben onu kullanıyorum.
Yoo var. Psu çok kötü değil ki? Giriş seviyesi psu ama powerboost gibi markalara da bin basar. Çok iyi değil çok kötü de değil orta-giriş seviye bir psu.elite v3 yokmuydu onda
yoksa alınabilir
hayır hiç yoktan psu kasa ayrı olabiliyorsa öyle olsun çok daha iyiYoo var. PSU çok kötü değil ki? Giriş seviyesi PSU ama powerboost gibi markalara da bin basar. Çok iyi değil çok kötü de değil orta-giriş seviye bir PSU.
Aynen. Elite v3 ayrı alınırken asla alınmaz bu arada. Kötü olduğundan değil fiyatına göre daha iyileri olduğundanhayır hiç yoktan PSU kasa ayrı olabiliyorsa öyle olsun çok daha iyi
corsair vs550 düşünüyorum psu yu ama kasa aklımda tam yatmadı öneri bekliyorumYoo var. PSU çok kötü değil ki? Giriş seviyesi PSU ama powerboost gibi markalara da bin basar. Çok iyi değil çok kötü de değil orta-giriş seviye bir PSU.
Spec Deltanın hava akışı orta seviye. 1k ya daha iyisi bulunur gibi. Var mı bi önerin @crazyreign ?corsair vs550 düşünüyorum PSU yu ama kasa aklımda tam yatmadı öneri bekliyorum
MATREXX 55 MESH ARGB önerecektim de stoğu bitmişSpec Deltanın hava akışı orta seviye. 1k ya daha iyisi bulunur gibi. Var mı bi önerin @crazyreign ?