Neler Yeni

Çözüldü✓ Kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Merhaba arkadaşlar kasa çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor sizce sorun nedir nasıl çözebiliriz?

Ekler

• 20240911_164956.jpg
    20240911_164956.jpg
    2 MB · Hit: 42
  • 20240911_165306.jpg
    20240911_165306.jpg
    1.9 MB · Hit: 36

fred1c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Onur Can Özdemir
bu tarz sorunları deneme yanılma yöntemi ile çözebilirsin ne desek boş olur çünkü farklı monitör farklı kablo vs ile falan denemelisin

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu tarz sorunları deneme yanılma yöntemi ile çözebilirsin ne desek boş olur çünkü farklı monitör farklı kablo vs ile falan denemelisin
Haklısınız farklı monitör ve kablolarlarda denedik ama maalesef sorun aynı

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
AuF
hdmi kablosunu nerden aldınız ekran kartından mı yoksa anakarttan mı? Hangisine taktıysanız diğerine takıp almayı deneyin. Olmazsa ekran kartını çıkarıp anakarttan görüntü almayı deneyin. Bazı anakartlar ekran kartı takılıyken sadece ekran kartından görüntü verebiliyor.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
hdmi kablosunu nerden aldınız ekran kartından mı yoksa anakarttan mı? Hangisine taktıysanız diğerine takıp almayı deneyin. Olmazsa ekran kartını çıkarıp anakarttan görüntü almayı deneyin. Bazı anakartlar ekran kartı takılıyken sadece ekran kartından görüntü verebiliyor.
Monitör de hdmi kablosu yok vga ve vga benzeri bir kablo ile denedik ekran kartını çıkardık olmadı anakarta bağladık maalesef olmadı maalesef

fred1c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Onur Can Özdemir
Monitör de hdmi kablosu yok vga ve vga benzeri bir kablo ile denedik ekran kartını çıkardık olmadı anakarta bağladık maalesef olmadı maalesef
vga girişi sorunlu olabilir hdmi ile deneyin oda olmazsa zaten ekran kartındadır sorun farklı ekran kartı ile denemeniz lazım bu seferde dedıgım gibi sürekli denemediniz lazım aksi taktirde bulamazsınız sorunu

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
AuF
İşe yarayacağını sanmıyorum ama tüm elektiriği kesip bios pilini çıkarıp bios sıfırlayabilirsiniz.

Sorun nerden ve nasıl başladı ?

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
yardım edenlere teşekkürler kasa benim kasam değildi arkadaş çağırdı bende gittim yapamadık ondan konu açtım sorun ekran kartındaymış farklı bir ekran kartı takınca görüntü geldi, ekran kartı bozulmuş.

RennH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
hüseyin güven
Merhaba arkadaşlar kasa çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor sizce sorun nedir nasıl çözebiliriz?
Geçen bende de oldu ramleri söküp temizledim sonra taktım oldu. Kirlenmişti sonuçta içeride toz olabiliyor zamanla. Bence dene ramleri tak çıkar

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
AuF
Ekran kartının görüntü veren vga portu da bozuk olabilir. Benim 3080 in hdmi portu bozuk ama 3 tane display port görüntü veriyordu.

Top Bottom