Neler Yeni

kasa egzoz fanı hakkında lütfen okuyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
yılmaz yılmazoğlu
hepinize iyi geceler

bügün öğrendimki kasanın üst fanları da egzoz fan olarak geçiyormuş benim kasamdaki üst fanlar içeri doğru hava veriyor yönlerini değiştircem fakat kasamın önü mesh olmadığı için ön fanlardan çok bi performans almıyorum çok hava gelmiyor üst fanları da egzoz fanı olarak ayarlasam mı daha iyi olur yoksa böyle kalsın mı lütfen görüşünüzü yazın ona göre yanlış hareket yapmak istemiyorum

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
O durumda içeri alması daha mantıklı.

oEnesQlf

80+ Silver
hepinize iyi geceler

bügün öğrendimki kasanın üst fanları da egzoz fan olarak geçiyormuş benim kasamdaki üst fanlar içeri doğru hava veriyor yönlerini değiştircem fakat kasamın önü mesh olmadığı için ön fanlardan çok bi performans almıyorum çok hava gelmiyor üst fanları da egzoz fanı olarak ayarlasam mı daha iyi olur yoksa böyle kalsın mı lütfen görüşünüzü yazın ona göre yanlış hareket yapmak istemiyorum
Üstteki fanlar dışarı hava versin yani egzoz olarak

Meliordie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ramazan Üyücü
Içeri doğru hava veriyorsa bırak elleme öyle kalsın. Zaten yüksek ihtimalle kasa arka fanın egzoz fan şeklindedir o fan atar tüm havayı. illaki oynamak istiyorum dersen iki adetse üstteki fanlar. Biri içeri biri dışarı olacak şekilde ayarla.

Meliordie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ramazan Üyücü
Ön taraf mesh yapıda değilse içeri vermesi avantajına olacaktır.

oEnesQlf

80+ Silver
Oradan da soğuk hava çıksa içeri hava nereden girecek?
Bende önceden hava almayan 1 kasa vardı ben üsttekileri egzoz fan yaptım sıcaklıklar 5 10 derece düştü, bence bir denesin egzoz olarak fark etmez ise geri eski haline getirsin.

Top Bottom