Kasa fan kabloları nereye takılır?

Evet uymuyoe 🫩
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada fanın markası fsp’miş
Fspnin kendi fanı zaten onlarda dönüştürücü niye vermemişler anlamadım. Ya rgbsiz çalıştıracaksın yada senin girişle fan girişine uygun converter bulacaksın

Fspnin kendi fanı zaten onlarda dönüştürücü niye vermemişler anlamadım. Ya rgbsiz çalıştıracaksın yada senin girişle fan girişine uygun converter bulacaksın
Peki bütün fanları değiştirisem sorunum çözülürmü?

Anakartla bağlantısı yokmuş fanların…. Gülsemmi ağlasammı bilemedim şuan

Ekler

• IMG_1409.webp
    IMG_1409.webp
    765.5 KB · Hit: 7
  • image.webp
    image.webp
    795.1 KB · Hit: 10
Uyuşmazki hocam
Bu kontrolcuye takılan rgb kablosu

Benim bir önceki fanların da girişi bu şekildeydi saraya güç kablosunu attığınız küçük girişli olan ise kontrolcünün arkasında küçük bir rgb girişi tüm fanların rgb si o kabloda birleşiyor yani anakarttan kontrol edilemez kontrolcü alınması gerekiyor

Bu kontrolcuye takılan rgb kablosu

Benim bir önceki fanların da girişi bu şekildeydi saraya güç kablosunu attığınız küçük girişli olan ise kontrolcünün arkasında küçük bir rgb girişi tüm fanların rgb si o kabloda birleşiyor yani anakarttan kontrol edilemez kontrolcü alınması gerekiyor
Kontrole gerek yok benim için kasadaki düğmeden kapayıp acıyom yeter bana

O kadar araştırma yaptım mesaj yazdım ben ne yapayım boş boş flpsdkspdmsls geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,698
Üyeler
184,043
Son üye
besotfhezoe
Geri