Donanım arşivinin tüm toplama rehberlerini izlemeni tavsiye ederimMerhaba sistem topluyorum bir tek ekran kartı kaldı almadığım nasıl birleştirme yapacağım yani ana kart üzerine kabloları nasıl takıcam küçük küçük tek pinlik kablolar var bununla ilgili bir video varmı teşekkürler
parça parça aldımDonanım arşivinin tüm toplama rehberlerini izlemeni tavsiye ederimVe pc alındıktan sonra yapılması gerekilenler videosunuda
Ondan sonra yapabileceğine inanıyorum . Ve keşke aldığın site de var ise montaj ve kurulum hizmetini seçseydin
![]()
Anladımparça parça aldım
büyük şeyleri takabilirim ama şu küçük tek pinler kafa karıştırıyorAnladımKabloları anakartın üstündeki yazıları okuyarak yerlerini bulmaya çalışada bilirsin biraz zor olur ama önce videoları izlesen biraz olsun kavrarsın
![]()
Bilen birinden yardım alabilir yada bir bilgisayarcıya gidip birlikte yapabilirsinizbüyük şeyleri takabilirim ama şu küçük tek pinler kafa karıştırıyor
sokağa çıkma yasağı var çıkamıyorum işte yaş tan dolayı Daha iyileri sizin olsunBilen birinden yardım alabilir yada bir bilgisayarcıya gidip birlikte yapabilirsinizHayırlı olsun bu arada darısı bizlerin başına
![]()
İnşallah sağ ol . Bilen biriyle görüntülü arama ile iletişime geçip yardım alabilirsinsokağa çıkma yasağı var çıkamıyorum işte yaş tan dolayı Daha iyileri sizin olsun