FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Çok iyi. Birde sleeved kablo olsa enfes olur ama çok pahalı.
Sleeved zaten.Çok iyi. Birde sleeved kablo olsa enfes olur ama çok pahalı.
Aynen beyaz falan. Ama zaten kablolar siyah gerek yok aslında.Sleeved zaten.
Senin bahsettiğin sonradan takılan renkli, örgülü sleeved sanırsam.
Sleeved zaten.
Senin bahsettiğin sonradan takılan renkli, örgülü sleeved sanırsam.
Anladım. Bunlar da sleeved. Sleeved kablo zaten tüm kabloların birbirine yapışmış, düz olduğu kablolara deniyor. Bu da öyle, ATX kablosunda bir de kablo çorabı var.Aynen beyaz falan. Ama zaten kablolar siyah gerek yok aslında.
Sleeved işte tüm kabloların yapışık olması. Benimki öyle zaten de @FightForHonor 'ın bahsettiği sleeved kablo, hem renkli hem de örgülü, pahalı olan kablolardan.Alıntıyı görüntüle
Dediğin bu değil mi ?
güç kaynağı ters mi bende de aynı güç kaynağı var fanları aşağı bakacak şekilde konumlu lakin yazı diğer tarafa bakıyor ve tersBugün böyle bir konu gördüm ve bende açmak istedim. Bilgisayarı ilk topladığımda da kablolama böyleydi ama PSU kabloları renkli ve sleeve değildi. Sonradan PSU aldım falan işte son durum. Hiç bir yerde kablo gözükmemesine çok özen gösterdim. Aslında gözükse de kablolar siyah, pek çirkin durmazdı ama yine de özen gösterdim.. Nasıl sizce, güzel mi?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kasan ile alakalı da olabilir, bilemem.güç kaynağı ters mi bende de aynı güç kaynağı var fanları aşağı bakacak şekilde konumlu lakin yazı diğer tarafa bakıyor ve ters
2 tarafında da mı yazı var hiç dikkat etmemiştimKasan ile alakalı da olabilir, bilemem.
Fanı aşağıya bakıyor, bu taraftaki böyle düz ama diğer taraftaki gözükmeyen yazı ters.