Fan yerinden çıkmış onu üzerinde ki tel tokalarla soğutucunun en sağına yani ramlerin üstüne doğru oturtmanız gerekiyor. Tel tokalar üstünde takılı hiç çıkarmadan o şekilde oturtun yönü doğru takılmış şuan tokaların.İncehesap Gaming gecesinden aldığım bilgisayarda montaj seçeneğini seçmiştim fakat kasa böyle geldi. Kule tipi fan yamuk duruyor. Normalde böyle mi görünmesi gerekiyor? Ayrıca bir fan takılmamış gelmiş. Yardımlarınızı rica ederim.
Hocam kule baya yamuk gibi duruyor.Fan yerinden çıkmış onu üzerinde ki tel tokalarla soğutucunun en sağına yani ramlerin üstüne doğru oturtmanız gerekiyor. Tel tokalar üstünde takılı hiç çıkarmadan o şekilde oturtun yönü doğru takılmış şuan tokaların.
Hocam zarar vermiş midir işlemciye ?Hocam kule baya yamuk gibi duruyor.
Vermediyse kullanmaya devam mı edeceksiniz hocam bu bildiğiniz ayıplı ürün. Geri gönderilmesi lazım bence. Ben üzerinde 1mm boyunda macun lekesi gibi bir şey var diye aldığım işlemciyi değişime göndermiştim içim rahat etmemişti.Hocam zarar vermiş midir işlemciye ?
Hocam değişim hakkımı arayacağım ilk önce. Değişim yapmaz ise hakkımı iadeden yana kullanacağım. İncehesap bu konularda nasıl hiçbir fikrim yok. Gerçekten üzücü bir olay.Vermediyse kullanmaya devam mı edeceksiniz hocam bu bildiğiniz ayıplı ürün. Geri gönderilmesi lazım bence. Ben üzerinde 1mm boyunda macun lekesi gibi bir şey var diye aldığım işlemciyi değişime göndermiştim içim rahat etmemişti.
montajla alakası yok resmen hasarlı ürün bu iadeye yollayın inşallah videolu şekilde açmışsındır kutuyuİncehesap Gaming gecesinden aldığım bilgisayarda montaj seçeneğini seçmiştim fakat kasa böyle geldi. Kule tipi fan yamuk duruyor. Normalde böyle mi görünmesi gerekiyor? Ayrıca bir fan takılmamış gelmiş. Yardımlarınızı rica ederim.
Buyur hocam. Rezillik gerçekten .Muhtemelen kargo firmasının hatası. Kasadaki egzoz fanı tarafından soğutucuyu gösteren bir fotoğraf çekip atarmısınız?
Video çekmedim maalesef.montajla alakası yok resmen hasarlı ürün bu iadeye yollayın inşallah videolu şekilde açmışsındır kutuyu
kasada hasar yok nasıl olmuş bu hacı kutuda hasar mı vardıBuyur hocam. Rezillik gerçekten .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Video çekmedim maalesef.![]()