Çözüldü✓ Kasa montajsız geldi

knk 4 ayak anakarta bağlı şekilde olmuyor mu bu soğutucuda işlemciye nasıl zarar verecek ne kadar kuvvetli vurabilir ki sallansa bile anakarta belki zarar verir

Hocam çok derinlemesine bilgi sahibi değilim ama işlemci üzerinde sallana sallana pinlere zarar verebile ihtimalini düşünüyorum. 7800x3d aldım ve nerden baksan 15k şuan tray modelleri. Biraz pimpirikli düşünme durumunda kalıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gpu 9070xt
cpu 7800x3d
1tb samsung 990 pro ssd
tuf b650e wifi anakart 65k sipariş vermiştim
tabii ki yanlış anlaşılmasın hakkindir, para ağaçta yetişmiyor sonuçta. Sonuna kadar diretin yerine gidip bizzat muhatap olun. THH işi çok uzun ama olumlu karar cikacagina eminim. Önceliğiniz orada halletmek olsun bence. Zorluk cikarirlarsa tüm parçalar olmasa da anakart ve soğutucunun sifiriyla değiştirilmesini talep edin orta yol olarak. Durumu ben de takipteyim.

knk 4 ayak anakarta bağlı şekilde olmuyor mu bu soğutucuda işlemciye nasıl zarar verecek ne kadar kuvvetli vurabilir ki sallansa bile anakarta belki zarar verir
Bende anakart sabitleniyor diye biliyorum ama daha ayrıntılı bilen arkadaşlar net fikir verebilir diye düşünüyorum.

tabii ki yanlış anlaşılmasın hakkindir, para ağaçta yetişmiyor sonuçta. Sonuna kadar diretin yerine gidip bizzat muhatap olun. THH işi çok uzun ama olumlu karar cikacagina eminim. Önceliğiniz orada halletmek olsun bence. Zorluk cikarirlarsa tüm parçalar olmasa da anakart ve soğutucunun sifiriyla değiştirilmesini talep edin orta yol olarak. Durumu ben de takipteyim.
Est. hocam. Anakart ve soğutucu kesinlikle zarar görmüştür zaten :D Bence de ilgili bileşenleri değişim yaparak tarafıma göndermek isteyecekler. İadeyi kesin dille reddediyorlar. Çok can sıkıcı bir durum gerçekten.

Bende anakart sabitleniyor diye biliyorum ama daha ayrıntılı bilen arkadaşlar net fikir verebilir diye düşünüyorum.

Est. hocam. Anakart ve soğutucu kesinlikle zarar görmüştür zaten :D Bence de ilgili bileşenleri değişim yaparak tarafıma göndermek isteyecekler. İadeyi kesin dille reddediyorlar. Çok can sıkıcı bir durum gerçekten.
soğutucu net sıkıntılıda knk 4 vidayı anakarta takıyoruz anakart gözüküyormu çatlak vs durumu inşallah uğraştırmadan alırlar iade

soğutucu net sıkıntılıda knk 4 vidayı anakarta takıyoruz anakart gözüküyormu çatlak vs durumu inşallah uğraştırmadan alırlar iade
Valla o kadar net göremedim ama resmen sola yatmıştı soğutucu. Hiç derinlemesine bilgim yok zarar görmedi işlemci de diyemiyorum. Ama insanın içinde bir şüphe kalıyor.

Bu kadar amatör firma nasıl oluyorlar anlam veremiyorum. Adamlar hem hatalarını kabul etmiyor bir de ürünü servise sokup neredeyse 1 ay süre veriyorlar. Buradan ürün alan kişiler 10 düşünüp 1 kere karar alsınlar.

1751137930934.webp

Güncelleme : Servis tarafından iade ile sonuçlandırmaya karar verildi. Bugün tarafıma ücret iadesi yapıldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,791
Üyeler
190,642
Son üye
mami658
Geri