Çözüldü✓ Kasa öndeki fanı dönmüyor

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
458
SELAMÜN ALEYEKÜN
Arkadaşlar kasanın öndeki üç fanın biri dönmüyor ışıkları yanıyor ama fam dönmüyor tozdan dolayıdır belki diye temizledim olmadı soketini çıkarıp taktım düzelmedi neden acaba.

Başka bir fan yuvasına takıp dene yine olmazsa ölmüştür. Bir ihtimal kablosunda temassızlık olabilir ama düşük olasılık.

SELAMÜN ALEYEKÜN
Arkadaşlar kasanın öndeki üç fanın biri dönmüyor ışıkları yanıyor ama fam dönmüyor tozdan dolayıdır belki diye temizledim olmadı soketini çıkarıp taktım düzelmedi neden acaba.
Fanlar temizki hovam heçen ay bi arkadaşımda bu sorunla geldi tozfan durmuş fanlar :D bu değilse kablolardan yüksek ihtimal

Normalde dönüyor muydu? Bağlattığın pinler sorun olabilir

Fanlar temizki hovam heçen ay bi arkadaşımda bu sorunla geldi tozfan durmuş fanlar :D bu değilse kablolardan yüksek ihtimal
Hocam temizledim belki toz filan kalmıştır diye ama düzelmedi bir kaça kere daha böyle olmuştu tozu temizleyonce düzeliyordu bu sefer olmadı niyeyse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde dönüyor muydu? Bağlattığın pinler sorun olabilir
Dönüyordu normaldi yeni oldu daha bu olay.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir fan yuvasına takıp dene yine olmazsa ölmüştür. Bir ihtimal kablosunda temassızlık olabilir ama düşük olasılık.
Daha 1 senelik ama pek sanmıyorum ömrünü sonlandırdığını.😁

SELAMÜN ALEYEKÜN
Markası ne acaba ? Uzak duralım bu markadan. 5 sene önce vatandan aldığım rampage kasa ve fanlari bile sorunsuz çalışıyor

Geri