bir ara almayı düşündüğüm bir kasa
psuyu görmemiştim hocam sonradan ekledimHocam bütcede psu da dahil
inanılmaz duruyor yabir ara almayı düşündüğüm bir kasa![]()
Hocam psu iyi midir hiç anlamıyorum psu işinden
5060ti için 850w a gerek var mı bilemedim22:00'dan sonra vatanda indirime girebilir. istediğiniz fiyata gelebilir bir ihtimal.
COUGAR UNIFACE 850W 80 PLUS GOLD 4x120mm RGB E-ATX SİYAH GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COUGAR UNIFACE 850W 80 PLUS GOLD 4x120mm RGB E-ATX SİYAH GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
kasa+psu ayrı ayrı olarak:
yahut alternatif ucuz kasa
https://www.pttavm.com/vento-neptun...wer-pencereli-guc-kaynaksiz-kasa-p-1437744085 (arkadaşa aldık sac kalınlığı vs yeterli fiyatı neyse o, üzmez)
vatanda yine 22:00 sonrası bu psulardan birini alabilirsiniz, 5k civarı olsa gerek. almışken bu tarz 850w almalı ki ileride bir daha psu değiştirme olmasın uzun yıllar hazır olsun güncellemeye.
COOLER MASTER MWE V3 850W 80PLUS GOLD FULL GEN5 MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MWE V3 850W 80PLUS GOLD FULL GEN5 MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
CORSAIR RM850e 850W 80PLUS GOLD FULL MODÜLER SİYAH Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR RM850e 850W 80PLUS GOLD FULL MODÜLER SİYAH Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ben kulanıyorum hocam kendi sistemimde C tier iyi bir psuHocam psu iyi midir hiç anlamıyorum psu işinden
tabii ki gerek yok maksat ilerisi için, hazır fiyatı da yakalamışken olması için. psu değiştirme masrafı da olmamış olur ilerideki güncellemeler için.5060ti için 850w a gerek var mı bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben kulanıyorum hocam kendi sistemimde C tier iyi bir psu