Kasa+PSU kalite önemi

ARSLAN

80+
Reaksiyon skoru
14
Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum.Bu sistemde kısıtlı para miktarım var ve bu parayı kasa + PSU için az tutmayı planlıyorum.
Marka olması önemli mi ? Ömürleri neye göre değişiyor? Sorunlarla karşılaşır mıyım ? Ucuz ve güzel sorun çıkartmayacak bir parça var mı bildiğiniz ?

Kasayı rastgele alıp önünü mesh panel yapabilirsiniz. Modlayabilirsiniz yani. PSU önemli, kaliteli bir PSU alın. P650B öneririm.

Kasa hadi neysede psu da ucuza kaçmamaya bak bütün sistemi taşıyan koruyan güç kaynağı herhangi bir elektrik kesintisinden kendisini yakıp donanımları koruyan delikanlı bir psu almak lazım bunuda coolermaster corsair fsp gibi markalardan tercih edebilirsin
kasa olayıda hava sirkülasyonu güzel bi kasa olsa iyi olur ısı farkı olur

PSU'yu kaliteli alınız, sistemin enerji verimliliği ve stabilitesi PSU'ya bağlıdır.

Sistemin tamamı nedir? Ne kadar bütçe var? Kasa 30 TL'ye herhangi bir yerden alıp modlarsın.

Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum.Bu sistemde kısıtlı para miktarım var ve bu parayı kasa + PSU için az tutmayı planlıyorum.
Marka olması önemli mi ? Ömürleri neye göre değişiyor? Sorunlarla karşılaşır mıyım ? Ucuz ve güzel sorun çıkartmayacak bir parça var mı bildiğiniz ?
Alacağınız kasa aldığınız ekran kartına uygunmu psu içine sığıyormu Atx anakart aldiysaniz destekliyor mu hava akışı iyi mi bunlara bakınız önü mesh almaya gayret edin.Psu içinse 80+ broze gold gibi sertifikali psular almanizi öneriyorum ne yediği belirsiz psu almayin diğer sistem bileşenlerinizi tehlikeye atmiş olursunuz.

psu çok önwmli sharkoon bakabilirsin.

Kasa önemsiz dostum kasa olmadan da bilgisayar çalışır.PSU en önemli unsur burada.Sistemine 220V elektriği dirençler ile kısıp dağıtıyor ve burada yanlış eksik bir şey yaparsa sistem komple paket olabilir.PSU alırken marka ve sertifika önemli.
Önerdiğim markalar :
  • Corsair
  • Cooler Master
  • FSP
  • Evga
  • Gigabyte
  • Sharkoon
  • Seasonic
  • ThermalTake
  • Xigmatek
  • NZXT
  • Zalman
  • SilverStone
Kasa alırken en önemli etken desteklediği içerikler ve hava akışı.

PSU'da kesinlikle ucuza kaçılmamalıdır. Kalitesiz PSU bütün sistemi yakabilir veya parçaları bozabilir. Tercih edilen kaliteli markalar: Corsair, Thermaltake, CoolerMaster tabi 80plus güç kaynağı almanızda hem harcanan güç hem de sisteminizin güvenliği açısından önemli. Kasa alırken kolay soğuması ve ısınmaması için hava sirkülasyonu iyi bir kasa alırsan iyi olur. :)

Kasa önemli değil ama güç kaynağı gerçekten çok önemli.En kötü Gamepower Xigmatek gibi marka psu alın.

PSU'da kesinlikle ucuza kaçılmamalıdır. Kalitesiz PSU bütün sistemi yakabilir veya parçaları bozabilir. Tercih edilen kaliteli markalar: Corsair, Thermaltake, CoolerMaster tabi 80plus güç kaynağı almanızda hem harcanan güç hem de sisteminizin güvenliği açısından önemli. Kasa alırken kolay soğuması ve ısınmaması için hava sirkülasyonu iyi bir kasa alırsan iyi olur. :)
Kasanın böyle bir özelliğe sahip olduğunu nerden anlayabiliyorum PSU yu anladım fakat kasa için hava sirkülasyonu iyi ve ucuz bir kasa alabilir miyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,462
Üyeler
184,164
Son üye
OmerOzturk
Geri