Cheazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 470
Kartım aero 5060
İşlemcim 5600
Anakartım a520
Beyaz kasa arıyorum. Kasada aradığım özellikler,
240mm sıvı soğutma destekleyen, 360da olur.
Beyaz,
mAtx
fanları sessiz,
PSU kısmı kapalı olan,
ARGB olan, kontrolcülü (olmasa da en azından driverla kontrol edilen + anakartımda argb desteği yok)
mesh olan...
PSU da aradığım,
Sessiz,
kaliteli,
beyaz,
varsa modüler olan...
Sıvı soğutmada aradığım,
muadillerine göre en soğutan,
LCD ekranlı,
En az 240-360 da olur.
Kaliteli,
sessiz
beyaz...
Sizde aradıklarım, sıvı soğutmaya gerek yok, kule tipi al, demeyen... Zaten kule tipi var.
İlerde 5600 satıp 5700x ya da 5800x düşünüyorum.
www.atlantisbilgisayar.net
Aklımdaki ürünler bunlar, yorum, düşünce, önerilerinizi bekliyorum.
İşlemcim 5600
Anakartım a520
Beyaz kasa arıyorum. Kasada aradığım özellikler,
240mm sıvı soğutma destekleyen, 360da olur.
Beyaz,
mAtx
fanları sessiz,
PSU kısmı kapalı olan,
ARGB olan, kontrolcülü (olmasa da en azından driverla kontrol edilen + anakartımda argb desteği yok)
mesh olan...
PSU da aradığım,
Sessiz,
kaliteli,
beyaz,
varsa modüler olan...
Sıvı soğutmada aradığım,
muadillerine göre en soğutan,
LCD ekranlı,
En az 240-360 da olur.
Kaliteli,
sessiz
beyaz...
Sizde aradıklarım, sıvı soğutmaya gerek yok, kule tipi al, demeyen... Zaten kule tipi var.
İlerde 5600 satıp 5700x ya da 5800x düşünüyorum.
ThermalRight Frozen Warframe 240 White ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ThermalRight Frozen Warframe 240 White ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
ThermalRight Frozen Warframe 420 White ARGB 420mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ThermalRight Frozen Warframe 420 White ARGB 420mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
MSI MAG PANO M100R PZ WHITE TEMPERLİ CAM 3X120MM 1X120MM ARGB FAN MATX BEYAZ PANORAMİK GAMİNG BİLGİSAYAR KASASI : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG PANO M100R PZ WHITE TEMPERLİ CAM 3X120MM 1X120MM ARGB FAN MATX BEYAZ PANORAMİK GAMİNG BİLGİSAYAR KASASI : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
SEGOTEP Radiant Beyaz 750W 80+ Bronze Midi Tower Kasa (Rainbow Fan) Bilgisayar Bileşenleri
SEGOTEP Radiant Beyaz 750W 80+ Bronze Midi Tower Kasa (Rainbow Fan) | Atlantis Bilgisayar'da En güvenilir ödeme yöntemleri ve uygun fiyatları ile.SEGOTEP Radiant Beyaz 750W 80+ Bronze Midi Tower Kasa (Rainbow Fan) 4.457,88 TL
Aklımdaki ürünler bunlar, yorum, düşünce, önerilerinizi bekliyorum.