KASA TAVSİYESİ (max 1K)

Tietiex

80+
Reaksiyon skoru
134
Bütçe
1000
Arkadaşlar sade kasa da olabilir rgb'li de tasarımı ve soğutma performansı iyi olan bir kasa olursa çok iyi olur.
Gamepower warcry veya cooler master td500 önermeyin o kasaları yeterince biliyorum maksadım yeni şeyler görmek ve merakımı giderirken belki benim gibi düşünüp de buradaki yazılardan faydalanabilecek olmaları kişiler için bir konu açmak..
max bütçe 1K altında da olabilir fakat 1K geçmezse iyi olur..

En çok önerilen kasayı neden önerilmesini istemiyorsunuz ki? Ben yine de TD500 diyorum. Çünkü bu fiyat bandında süper bir kasa.

Arkadaşlar sade kasa da olabilir RGB'li de tasarımı ve soğutma performansı iyi olan bir kasa olursa çok iyi olur.
Gamepower warcry veya cooler master td500 önermeyin o kasaları yeterince biliyorum maksadım yeni şeyler görmek ve merakımı giderirken belki benim gibi düşünüp de buradaki yazılardan faydalanabilecek olmaları kişiler için bir konu açmak..
TD500 o fiyatta en iyi kasalardan neden istemiyorsunuz?

Arkadaşlar sade kasa da olabilir RGB'li de tasarımı ve soğutma performansı iyi olan bir kasa olursa çok iyi olur.
Corsair spec delta.

TD500 o fiyatta en iyi kasalardan neden istemiyorsunuz?
İstemiyorum demedim bildiğim bir kasa sadece alternatif olarak başka kasa fikriniz var ise öğrenmek istiyorum baktım fakat çok da dikaktimi çeken bir şey göremedim internette alacak olsam şuan td500 tercih ederim zaten fakat başka önerileri görmek istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazıda aslında belirtmiştim..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel kasaymış tavsiyeniz için teşekkürler :)

Son düzenleme:
CORSAIR iCUE 220T RGB Tempered Glass USB 3.1 Siyah Mid Tower Kasa | ITOPYA

//

CORSAIR iCUE 220T RGB Tempered Glass USB 3.1 Beyaz Mid Tower Kasa | ITOPYA

Bu Kasalar İyidir (y)

TD 500,MB 511,Battlecruiser.

Td500 bu fiyata daha iyisini tanımam hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,060
Üyeler