Neler Yeni

Kasa ve İşlemci fanı önerisi?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Selamlar dostlar, Zoko Amiral DK431 kasam ön fanların'dan bir tanesinin sanırım motoru bozuk açılışta baya bir traktör sesi tarzı bir ses veriyor ön kasada ki tüm fanları değiştirmeyi düşünüyorum ek olarak bir de işlemci soğutucu almayı düşünüyorum işlemcim i3 12100F "ID Cooling SE 214 XT" almayı düşünüyorum yeterli olur baya güçlü bir soğutucu kasa tarafında ise kararsız kaldım çok bir bütçem de yok açıkçası aşağıda ki fan grubunu gördüm fiyat olarak ideal marka da sağlam sizin düşünceleriniz nelerdir alınır mı veya başka bir marka mı tercih etmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.

SilverStone Air Blazer 120i Lite

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
yusuf ecer
Selamlar dostlar, Zoko Amiral DK431 kasam ön fanların'dan bir tanesinin sanırım motoru bozuk açılışta baya bir traktör sesi tarzı bir ses veriyor ön kasada ki tüm fanları değiştirmeyi düşünüyorum ek olarak bir de işlemci soğutucu almayı düşünüyorum işlemcim i3 12100F "ID Cooling SE 214 XT" almayı düşünüyorum yeterli olur baya güçlü bir soğutucu kasa tarafında ise kararsız kaldım çok bir bütçem de yok açıkçası aşağıda ki fan grubunu gördüm fiyat olarak ideal marka da sağlam sizin düşünceleriniz nelerdir alınır mı veya başka bir marka mı tercih etmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.

SilverStone Air Blazer 120i Lite
Airblazerlarım 8 ay sonunda traktör gibi ses çıkarmaya başladı. Bi hafta önce garantiye yolladım teknobiyotik şaşırtmayarak garanti dışı diye mail atmış :D Kasada duran fanı tokatladım da bozdum sanki. Önermiyorum. Thermalright 3lü seti al geç.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz daha çıkarsan eğer

1300 TL düz fana vermem hocam ama teşekkür ederim.
Airblazerlarım 8 ay sonunda traktör gibi ses çıkarmaya başladı. Bi hafta önce garantiye yolladım teknobiyotik şaşırtmayarak garanti dışı diye mail atmış :D Kasada duran fanı tokatladım da bozdum sanki. Önermiyorum. Thermalright 3lü seti al geç.
O siteden almayacağım hocam genel olarak silverstone iyi bir marka dediğiniz markanın hangi modelini alayım?
Fan olarak bunu al. senin attıklarından çok daha iyi. https://www.akakce.com/kasa-fani/en...s-argb-siyah-12-cm-3-lu-fiyati,280784834.html

Attığın soğutucu da alınır ama bence Dark Freezer x123 al. O da gayet yeterli
Airblazer da baya iyi hocam tabi bu lite versiyonu arasında fark vardır eminim ama bunu da tercih edebilirim fiyatı da baya uygun.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
yusuf ecer
1300 TL düz fana vermem hocam ama teşekkür ederim.

O siteden almayacağım hocam genel olarak silverstone iyi bir marka dediğiniz markanın hangi modelini alayım?

Airblazer da baya iyi hocam tabi bu lite versiyonu arasında fark vardır eminim ama bunu da tercih edebilirim fiyatı da baya uygun.
İyi bir ürün değil onu diyorum işte :D 8 Ayda 3 tane fan sırayla bozuluyorsa iyi bir ürün olmuyor. Hangi siteden aldığının da önemi yok garanti yine akortek olcak zaten.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
yusuf ecer

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
1aydır onları kullanıyorum şuan sıkıntı yok.
Teşekkürler hocam, İlk başta ekran kartından zannettim kasayı bir baştan aşağı temizledim bakım yaptım güç verip denedim ekran kartının fanları dönmüyor boşta olduğu için içim rahatladı sonra bir baktım ki ön fanların bir veya iki tanesinden bu ses geliyor kasanın mesh tarafına bir tokat atınca normale dönüyor dedim en iyisi değiştireyim. Peki kasa içine başka böyle güzel bir upgrade veya eklenti ne yapabilirim hocam f/p olarak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Erkan
Dark argb fan kulaniyorum 3 senedir tık yok PC ortalama 5 saat falan açık kalıyor günde sağlam belki de şans dir

Top Bottom