KNK anlaşma yoksa çok tutar ben ekran kartı aldım 100 tl kargo ödedim birde ekran kartı 1650 aero ve adamın anlaşmalı kargosuydu bu istanbuldan geldi çok sağlam tutar kargosu onun güvende ilede gönder desem desi geçer yolayamanİzmir'den Ağrıya kasa ve monitör kargolamayı düşünüyorum tahmini ne kadar tutar?
Sağlam tutardan kastın ne kadar olur?KNK anlaşma yoksa çok tutar ben ekran kartı aldım 100 tl kargo ödedim birde ekran kartı 1650 aero ve adamın anlaşmalı kargosuydu bu istanbuldan geldi çok sağlam tutar kargosu onun güvende ilede gönder desem desi geçer y
İzmirden ağrıya kadar o kasa monitör sağ salim ulaşırsa dua etİzmir'den Ağrıya kasa ve monitör kargolamayı düşünüyorum tahmini ne kadar tutar?
vana ekran kartı gönderdim sapasağlam ulaştıİzmirden ağrıya kadar o kasa monitör sağ salim ulaşırsa dua et
Kargo firmaları genelde umursamaz, ekran kartını koruyabilirsin ama monitör sıkıntı kırılbilirvana ekran kartı gönderdim sapasağlam ulaştı
Sağlam paketlersek sorum çıkmaz diye düşünüyorum.Kargo firmaları genelde umursamaz, ekran kartını koruyabilirsin ama monitör sıkıntı kırılbilir
evet monitör sıkıntı ama kasayı gönderirken ekran kartını kutusuna koysa, kule tipi fan varsa onuda kutusuna koysa kasanın yan camı haricinde bir sıkıntı çıkmaz benceKargo firmaları genelde umursamaz, ekran kartını koruyabilirsin ama monitör sıkıntı kırılbilir
Hangi kargoyu önerirsinKargo firmasına göre değişir
1000 tl üstü çok rahat olur yurtiçi ile ben bından 3 sene önce corsair spec delta gönderecektim kasayı 800 900 e mi ne veriyordum 200 tl kargo ücreti çıkarmışlardıSağlam tutardan kastın ne kadar olur?
Şöyle diyim aras kargo çok para ister. Ben PTT ile hallediyorum işimi çok ücrette almıyor ama tabii bölgeden bölgeye değişirHangi kargoyu önerirsin