Kasa ve monitör kargolama ne kadar tutar?

consider

80+
Reaksiyon skoru
4
İzmir'den Ağrıya kasa ve monitör kargolamayı düşünüyorum tahmini ne kadar tutar?

İzmir'den Ağrıya kasa ve monitör kargolamayı düşünüyorum tahmini ne kadar tutar?
KNK anlaşma yoksa çok tutar ben ekran kartı aldım 100 tl kargo ödedim birde ekran kartı 1650 aero ve adamın anlaşmalı kargosuydu bu istanbuldan geldi çok sağlam tutar kargosu onun güvende ilede gönder desem desi geçer yolayaman

KNK anlaşma yoksa çok tutar ben ekran kartı aldım 100 tl kargo ödedim birde ekran kartı 1650 aero ve adamın anlaşmalı kargosuydu bu istanbuldan geldi çok sağlam tutar kargosu onun güvende ilede gönder desem desi geçer y
Sağlam tutardan kastın ne kadar olur?

Kargo firmaları genelde umursamaz, ekran kartını koruyabilirsin ama monitör sıkıntı kırılbilir
evet monitör sıkıntı ama kasayı gönderirken ekran kartını kutusuna koysa, kule tipi fan varsa onuda kutusuna koysa kasanın yan camı haricinde bir sıkıntı çıkmaz bence

Kargo firmasına göre değişir

Sağlam tutardan kastın ne kadar olur?
1000 tl üstü çok rahat olur yurtiçi ile ben bından 3 sene önce corsair spec delta gönderecektim kasayı 800 900 e mi ne veriyordum 200 tl kargo ücreti çıkarmışlardı

En ucuzu ptt diğerleri birbirine çok yakın fiyatta. Ptt diğerlerinden %30 daha ucuz. Tahminim +1500 lira tutacaktır. 2000 falan tutuyorsa zaten gönderme. Otobüse ver otogardan onların özel kargo bölümü oluyor 1000-1200e hallederler.

Geri