Custom Klavye Ne Kadar Tutar?

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
201
şu sıralar garip bi özentilik başladı diyelim. şöle belli bi bütçe ile custom klavye falan yapsam ne kadar tahmini tutar acaba?

%75 ve üstü klavyeler kullanmayı seviyorum
bildiğim kadarıyla PCB, Klavye kasası switch ve tuşlar gerekiyor.
Aktif olarak mchose g75 pro kullanıyorum. yedektede Aula F75 var ama bazı tuşlarını bozdum o yüzden switchlerini kullanabilirim diye düşünüyorum.

yapmak istersem neler almalıyım, tahmini ortalama ne kadar tutar veya gereksiz bir masrafmı olur?

kardom en iyi fiyat ürünleri için chatgpt ye yaz tüm forumlardan en temiz önerileri ayıklıyor ayriyeten de kardom bu zevk işi paran varsa yap yani. ayriyeten de yapman önemli bir şeyler yapmış olursun kardom kendin için

TR de zor barebone kit bile getirtilemiyor gümrük mevzusundan firmalar düşük fiyat göstermiyor pek gümrük iyice sıkı kontrole aldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keycap ve switchleri değiştirebilirsin illa bir şey yapmak istiyorsan ben 7 farklı switch taktım light diffuserli

şu sıralar garip bi özentilik başladı diyelim. şöle belli bi bütçe ile custom klavye falan yapsam ne kadar tahmini tutar acaba?

%75 ve üstü klavyeler kullanmayı seviyorum
bildiğim kadarıyla PCB, Klavye kasası switch ve tuşlar gerekiyor.
Aktif olarak mchose g75 pro kullanıyorum. yedektede Aula F75 var ama bazı tuşlarını bozdum o yüzden switchlerini kullanabilirim diye düşünüyorum.

yapmak istersem neler almalıyım, tahmini ortalama ne kadar tutar veya gereksiz bir masrafmı olur?
kendim yaklasik 12 13 bin tl ye topladim wraith uzerinden nasi bisey istedigine bagli bundan cok daha ucuza yapabilirsin ama

Geri