Kasa ve psu önerileri

kmjl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
298
max 750 850 civari dahada dusuk olabilir psu lu kasa ariyorum
İTOPYA ÜZERİNDEN pc topladigim icin ordan secicem suanda alacagim hazir sistemde
power boostun 500w luk bi kasa ve psu su var ama herkes onu alma onlar kotü diyorlar o yuzden daha iyi bir modeli alicam
toplayacagim sistem
r5 3400g 16gb ram 3200ghz b450 s2h anakart
240 gb ssd James Donkey ileride ekran karti almayi planliyorum ona gore watt i ileriye donuk olursa sevinirim
iyi forumlar

Dark Guardian kasa al birde yanına Corsair 550w Psu

Mesh kasa al bide +80 yada güvenilir bi PSU

powerboost markasi elimizde patlayacak bir markami acaba bende bilmiyorum bide game booster mi ne var itopua satiyosa sikinti olmaz diye dusunuyorum
Yanlış düşünüyorsunuz ikisininde alınmaz psu su
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sisteminizi riske atmayın. Frisby,Powerboost,Gamebooster,Rampage,Everest,Hadron,Platoon gibi markalardan hep uzak durun

Yanlış düşünüyorsunuz ikisininde alınmaz PSU su
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sisteminizi riske atmayın. Frisby,Powerboost,Gamebooster,Rampage,Everest,Hadron,Platoon gibi markalardan hep uzak durun
peki dıs kasa powerboost olsa psu corshair 550w olsa powerboostlarsa hava akis problemide olurmu yoksa sadece psu larimi dandik

peki dıs kasa powerboost olsa PSU corshair 550w olsa powerboostlarsa hava akis problemide olurmu yoksa sadece PSU larimi dandik
Hocam kasanın önü mesh ve temperli cama sahipse bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama siz yinede riske atmayın

Hocam kasanın önü mesh ve temperli cama sahipse bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama siz yinede riske atmayın
butceyi zorluyorda o yuzden kismaya calisiyorum şu ikisi iş gorurmu acaba birazda youtubeden videolarina bakayim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,750
Üyeler
188,309
Son üye
Namidegertaha
Geri