Aynı ses bi kaç gün önce bendede vardı psuyu çıkart fanını sök fanın kapakcığı olacak ona wd40 sık bi kaç sorunun kalmazArkadaşlar merhaba son birkaç gündür bilgisayarı ilk açtığımda 2 3 saniye sonra bir ses gelmeye başlıyor 1 ya da iki kere bilgisayarı kapatıp açınca ses gidiyor sorunun kaynağını bilen var mı ?
4ay oluyopsudan geliyo ses büyük ihtimal yeni mi aldın pcyi
neyin kapağı hocam xD çok anlamıyorum bilgisayar parçalarından videosu filan var mıdırAynı ses bi kaç gün önce bendede vardı psuyu çıkart fanını sök fanın kapakcığı olacak ona wd40 sık bi kaç sorunun kalmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kapağı açmayı unutma
aynısı bendede var daha önce burda açtım cevap bulamadım benimkiler kasa fanından geliyor yaklaşık 1 2 yıldır4 ay filan oluyo
4ay oluyo
Bilgisayarcı varsa ona götürün zor değil ama4 ay filan oluyo
4ay oluyo
neyin kapağı hocam xD çok anlamıyorum bilgisayar parçalarından videosu filan var mıdır
benimki de fanlardan geliyo gibi yarın açtığımda daha dikaktli bakacağımaynısı bendede var daha önce burda açtım cevap bulamadım benimkiler kasa fanından geliyor yaklaşık 1 2 yıldır
tamamdır teşekkürlerBilgisayarcı varsa ona götürün zor değil ama
Psu fan değiştirme yaz youtubeye çıkar
Kasa temizliği yapın hocam yada fanların ömrü bitmiştir yeni fan alabilirsinizaynısı bendede var daha önce burda açtım cevap bulamadım benimkiler kasa fanından geliyor yaklaşık 1 2 yıldır
bir şey daha soracağım bu bakımın bir acelesi var mı başta olduğu için ses kapatıp açıyorum ve kesiliyor bu şekilde devam etsem herhangi bir sıkıntı olur mu ?Aynı ses bi kaç gün önce bendede vardı psuyu çıkart fanını sök fanın kapakcığı olacak ona wd40 sık bi kaç sorunun kalmaz
Kapağı açmayı unutma
Fan tam doğru dönemiyordur bakman gerek psu yanabilirbir şey daha soracağım bu bakımın bir acelesi var mı başta olduğu için ses kapatıp açıyorum ve kesiliyor bu şekilde devam etsem herhangi bir sıkıntı olur mu ?