Recaizade Mahmut Ekrem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 990
Mouse mousepad klavye kulaklık ve birkaç şey daha aldım aula f75 sağ olsun karlı çıktık 
F75 miMouse mousepad klavye kulaklık ve birkaç şey daha aldım aula f75 sağ olsun karlı çıktık![]()
Evet.F75 mi![]()
Hayirli olsun stokta yok bende alcaktimEvet.
HoaydaaaBen indirim göremedim ki? Ne zaman gelmiş ne zaman gidiyor xd
Temu hepsiburada falan yaptı güzel şeyler.Ben indirim göremedim ki? Ne zaman gelmiş ne zaman gidiyor xd
Yaaaani. Eh işte derim. Yıl ortası veya başında da benzer indirimler gördüm. Daha iyi indirimler beklerdim. Hele enflasyonun geçen senelere göre biraz daha düştüğünü düşünürsek...Temu hepsiburada falan yaptı güzel şeyler.
Gelecek yıl fiyatlar uçacak bence.Yaaaani. Eh işte derim. Yıl ortası veya başında da benzer indirimler gördüm. Daha iyi indirimler beklerdim. Hele enflasyonun geçen senelere göre biraz daha düştüğünü düşünürsek...
14.998.57 limitimdeki son 1 lira 43 kuruş ile hasbihal ediyoruz nasıl halledicez diyeEvet ya bu ay 13k oldu benim sizin![]()
Ben de aynı şeyi düşünüyorum o yüzden alabiliyorken almak lazım. Şimdi PC'mi satmaya çalışıyorum 2. el fiyatlar atmosferden çıkmadan am5'e geçsem hoş olur ama satılmazsa da sağlıkGelecek yıl fiyatlar uçacak bence.