DeSouzab
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
Hazır sistemle nerdeyse ayni fiyata denk geliyor 2 gün önce topladım 40k fiyatinı buldu başa baş hazır sisten 30k civariyditek tek toplayın hocam
Hazır sistemle nerdeyse ayni fiyata denk geliyor 2 gün önce topladım 40k fiyatinı buldu başa baş hazır sisten 30k civariyditek tek toplayın hocam
aynen öyle ben şimdiden sipariş verdim parçları bazılarını 11.11 de sistem gelirse iade edeceğimHazır sistemle nerdeyse ayni fiyata denk geliyor 2 gün önce topladım 40k fiyatinı buldu başa baş hazır sisten 30k civariydi
Hocam bu 11.11 indirimle tam olarak hangi tarih acaba?11.11 indirimlerinede bakın yatan bir şey olmazsa bu iki günlük süreçte Ben de 11-11 indirimlerini bekliyorum
Kartınız axess ise 12 taksit var hepsiburada 30k üzeriYAKLASIK 1 SENEDİR KASIM GELSİN DE YENİ PC ALAYIM DİYE PARA BİRİKTİRİYORUM. HAZIR SİSTEMLERİ İNCELİYORUM FAKAT ÖZELLEŞTİRME İÇİN YETERLİ BİLGİM YOK.
PC Yİ OYUN OYNAMAK İÇİN KULLANACAĞIM. FPS OYUNCU DEĞİLİM. MMORPG VE HİKAYELİ OYUNLAR OYNUYORUM.
BU KISTASTA HEPSİBURADADAKİ GİBİ TAKSİT SAYISI 6-10 OLURSA 60-70K YA KADAR BÜTÇEYİ ÇIKARABİLİRİM.
FAKAT 3 TAKSİT YA DA PEŞİN OLURSA MAKSİMUM BÜTÇEM 45-55K ARASI OLACAK.
TAVSİYELERİNİZİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
Keşke 11.11 i bekleseydinaynen öyle ben şimdiden sipariş verdim parçları bazılarını 11.11 de sistem gelirse iade edeceğim
2 gün sonra 11 kasım daHocam bu 11.11 indirimle tam olarak hangi tarih acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kartınız axess ise 12 taksit var hepsiburada 30k üzeri
hocam öylede bazı parça uyguna geldi birde olmazsa bir daha bu fırsat gelmezz diyeKeşke 11.11 i bekleseydin
2 gün sonra 11 kasım da
TeşekkürlerKeşke 11.11 i bekleseydin
2 gün sonra 11 kasım da
doğru sizde haklısınız sene başı gelmeden uyguna ne koparabilirsek kardırhocam öylede bazı parça uyguna geldi birde olmazsa bir daha bu fırsat gelmezz diye
Sene başı gelmeden aklınıza yatanı alın 2026 da birçok kişi için hayal olma ihtimali var bende dahilİnanırmısın 1 haftadır bende bakıyorum ama çok anlamadığım için arada kalıyorum forumdan hiç çıkmıyorum ama denk gelmiyor bu post altına inş bir şey düşer takipteyim
Kesinlikledoğru sizde haklısınız sene başı gelmeden uyguna ne koparabilirsek kardır
Sene başı gelmeden aklınıza yatanı alın 2026 da birçok kişi için hayal olma ihtimali var bende dahil
şimdi şey düşünüyorum vatanda ekran kartını alsam mı almasam mı 11 kasıma kadar beklesem acaba aynı fiyattan kampanya yaparlar mıdoğru sizde haklısınız sene başı gelmeden uyguna ne koparabilirsek kardır
Sene başı gelmeden aklınıza yatanı alın 2026 da birçok kişi için hayal olma ihtimali var bende dahil