💲💲KASIM BİTMEDEN YARDIM💲💲

11.11 indirimlerinede bakın yatan bir şey olmazsa bu iki günlük süreçte Ben de 11-11 indirimlerini bekliyorum
Hocam bu 11.11 indirimle tam olarak hangi tarih acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

YAKLASIK 1 SENEDİR KASIM GELSİN DE YENİ PC ALAYIM DİYE PARA BİRİKTİRİYORUM. HAZIR SİSTEMLERİ İNCELİYORUM FAKAT ÖZELLEŞTİRME İÇİN YETERLİ BİLGİM YOK.
PC Yİ OYUN OYNAMAK İÇİN KULLANACAĞIM. FPS OYUNCU DEĞİLİM. MMORPG VE HİKAYELİ OYUNLAR OYNUYORUM.
BU KISTASTA HEPSİBURADADAKİ GİBİ TAKSİT SAYISI 6-10 OLURSA 60-70K YA KADAR BÜTÇEYİ ÇIKARABİLİRİM.
FAKAT 3 TAKSİT YA DA PEŞİN OLURSA MAKSİMUM BÜTÇEM 45-55K ARASI OLACAK.
TAVSİYELERİNİZİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
Kartınız axess ise 12 taksit var hepsiburada 30k üzeri

aynen öyle ben şimdiden sipariş verdim parçları bazılarını 11.11 de sistem gelirse iade edeceğim
Keşke 11.11 i bekleseydin

Hocam bu 11.11 indirimle tam olarak hangi tarih acaba?

Kartınız axess ise 12 taksit var hepsiburada 30k üzeri
2 gün sonra 11 kasım da

İnanırmısın 1 haftadır bende bakıyorum ama çok anlamadığım için arada kalıyorum forumdan hiç çıkmıyorum ama denk gelmiyor bu post altına inş bir şey düşer takipteyim

hocam öylede bazı parça uyguna geldi birde olmazsa bir daha bu fırsat gelmezz diye
doğru sizde haklısınız sene başı gelmeden uyguna ne koparabilirsek kardır 😁

İnanırmısın 1 haftadır bende bakıyorum ama çok anlamadığım için arada kalıyorum forumdan hiç çıkmıyorum ama denk gelmiyor bu post altına inş bir şey düşer takipteyim
Sene başı gelmeden aklınıza yatanı alın 2026 da birçok kişi için hayal olma ihtimali var bende dahil

sistem lazımsa bu ay mutlaka alın aralık sonrası fiyatlar beklenmedik noktalara gelebilir (maalesef)

doğru sizde haklısınız sene başı gelmeden uyguna ne koparabilirsek kardır 😁

Sene başı gelmeden aklınıza yatanı alın 2026 da birçok kişi için hayal olma ihtimali var bende dahil
şimdi şey düşünüyorum vatanda ekran kartını alsam mı almasam mı 11 kasıma kadar beklesem acaba aynı fiyattan kampanya yaparlar mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,747
Üyeler
185,943
Son üye
Swerch
Geri