Kask önerisi alabilir miyim

MT Stinger 2 güzeldir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Avrupa bölgesinde geçerli olan sertifika ECE 22.06. En dandik kasklar harici bütün kaskların bu sertifikası var, bu sertifika bir belirleyicilik özelliği taşımıyor.
Dot ise Amerika Ulaştırma Bakanlığının sertifikasıdır ve Amerika'da geçerlidir, Türkiye'de alacağın kaskların dot sertifikası bulunmayabilir, bu o kaskın kalitesiz olduğu anlamına gelmez, çünkü Türkiye'de satış yapmak için amerikan testini yaptırmasına gerek yok. Dot olursa daha iyi olur tabi.
Ayrıca, bu sertifikayı alan her kask aynı kalitede değil, bu yüzden ECE 22.06 şartlarının çok daha fazlasını kapsayan, Sharp testinden 5 yıldız alan, en uygun fiyatlardaki C70N önerdim.
Bütçe varsa Fiber öneririm, orası ayrı.

Yurt dışında minumum 150 euro olan kask türkiyede 5000 TL ye nasıl satılıyor ?

MT Stinger 2 güzeldir.

Yurt dışında minumum 150 euro olan kask türkiyede 5000 TL ye nasıl satılıyor ?
Diğer bütün ürünler niye Türkiye'de daha pahalıya satılıyorsa aynı sebeplerden.
Gümrük politikaları, daha fazla kar marjı isteyen gözü doymamış distribütörler ve satıcılar vb vb.

Diğer bütün ürünler niye Türkiye'de daha pahalıya satılıyorsa aynı sebeplerden.
Gümrük politikaları, daha fazla kar marjı isteyen gözü doymamış distribütörler, aynı yaklaşımda olan satıcılar vb vb.
Daha pahalı olması gerekiyor anlamında söyledim zaten 150 euro 7000+ tl yapıyor.Dediğiniz gibi vergilerle bu kaskın minumum 10k dan başlaması gerekir , bildiğim kadarıyla bu kaskın orjinali türkiyede sayılı yerlerde satılıyor ve 5000 Tl den çok daha fazla

Daha pahalı olması gerekiyor anlamında söyledim zaten 150 euro 7000+ tl yapıyor.Dediğiniz gibi vergilerle bu kaskın minumum 10k dan başlaması gerekir , bildiğim kadarıyla bu kaskın orjinali türkiyede sayılı yerlerde satılıyor ve 5000 Tl den çok daha fazla
Ben de anlayamamışım, açıkcası bilmiyorum.

Yani bencede sizce mt stinger 2 mi ls2 stream 2 mi
bilgim yok

Takarsın 50cc olunca düşmüyor musun, kendiniz bilirsiniz kafa sizin kafa.
Valla R25 motorum vardı sattıktan sonra 125cc bir scooter aldım, işim görülsün diye 2 sene ona bindim. Motorun fiyatı 7.000₺ idi, benim üstümdeki ekipmanlar 15.000₺ civarındaydı. Gayet de bindim, millet tip tip baksa da.
40 50k motorun parası zaten yarı parası kadar ekipmana para verebilecek gücü varsa alsın eyvallah ama çok zorlar bence yüksek fiyatlı ekipmanlar düşük bütçe durumlarında

Ben nk 250 yakın zamanda alcam ekipmanlar 5k lık mont, 5k kask, 1k eldiven, pantolon için bütçe çıkmadı dizlik aldım scoyco idare eder bir şey :D Evet dandik biliyorum ne yapalım 50k'ya ekipman dizip seneye mi alsaydım motor ? Zaten hız merakım yokta neyse konu ekipman para mevzusu olunca uzar gider. Konuya öneri yaparsak ise ben MT kasktan memnunum fiyatına göre iyi.

Geri