GARİBANN
80+ Bronze
Dahası
format atın gitsin hocam
format atın gitsin hocam
5 aydır kullanıyorum ilk defa başıma geldi bilmiyorum böyle bir sorunun olduğunu.Ya arkadaşlar ne formatı iyimisiniz siz herhangi bir şey yok her ay başıma gelen Kaspersky sorunu 2 3 güne düzelir bırakın hocam Kaspersky sırf bu yüzden silmiştim bırakmıştım
3.5 sene kullandım bişey olmaz düzelir ama korkuyorsanız malwarebytesi indirip tarama yapabilirsiniz yada bı dk bı program atiyim5 aydır kullanıyorum ilk defa başıma geldi bilmiyorum böyle bir sorunun olduğunu.
3.5 sene kullandım bişey olmaz düzelir ama korkuyorsanız malwarebytesi indirip tarama yapabilirsiniz yada bı dk bı program atiyim
tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim3.5 sene kullandım bişey olmaz düzelir ama korkuyorsanız malwarebytesi indirip tarama yapabilirsiniz yada bı dk bı program atiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu indirin kurulumsuz virüs tarıyor biraz uzun sürebilir bilgisayara göre değişirÜcretsiz Virüs Temizleme Aracı – Online Virüs Taraması | Kaspersky
Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin.www.kaspersky.com.tr
Ne demek bilgilendirirsiniztamamdır deneyeceğim teşekkür ederim
Bu program bazen virüs olmayan 2 3 seyede virüs diyebiliyor bilginiz olsun vpnlere vs. Virüs diyorduNe demek bilgilendirirsiniz
bir virüs bulunmadı. şimdi bir şey yapmadan kaspersky düzelecek mi?Ne demek bilgilendirirsiniz
Bu program bazen virüs olmayan 2 3 seyede virüs diyebiliyor bilginiz olsun vpnlere vs. Virüs diyordu
Düzelecek benim öyleydi düzelmezse yarın söyleyin güvenli mod açıp silelim sonra bidaha yükleyelim ama sıkıntı olmaz tahminenbir virüs bulunmadı. şimdi bir şey yapmadan kaspersky düzelecek mi?
tamamdır bilgilendiririm sizi teşekkür ederim.Düzelecek benim öyleydi düzelmezse yarın söyleyin güvenli mod açıp silelim sonra bidaha yükleyelim ama sıkıntı olmaz tahminen
Yani isterseniz format tabii atabilirsiniz ama böyle küçük şeylere format gerek yok
Ne demek rica ederimtamamdır bilgilendiririm sizi teşekkür ederim.
başka bir güvenlik programı aktif değil. kaspersky deneme değil yıllık paketi vardı.Başka bir güvenlik programı aktif se, virüs bulduklarında çakışabiliyorlar. Windows defender umarım kapalıdır.
Veya, Kaspersky deneme sürümü kullanıyorsan, süresi dolmuş olabilir.