Neler Yeni

Kaspersky açılmıyor. (hacklendim mi)

Ya arkadaşlar ne formatı iyimisiniz siz herhangi bir şey yok her ay başıma gelen Kaspersky sorunu 2 3 güne düzelir bırakın hocam Kaspersky sırf bu yüzden silmiştim bırakmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa Bakan
Ya arkadaşlar ne formatı iyimisiniz siz herhangi bir şey yok her ay başıma gelen Kaspersky sorunu 2 3 güne düzelir bırakın hocam Kaspersky sırf bu yüzden silmiştim bırakmıştım
5 aydır kullanıyorum ilk defa başıma geldi bilmiyorum böyle bir sorunun olduğunu.

5 aydır kullanıyorum ilk defa başıma geldi bilmiyorum böyle bir sorunun olduğunu.
3.5 sene kullandım bişey olmaz düzelir ama korkuyorsanız malwarebytesi indirip tarama yapabilirsiniz yada bı dk bı program atiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

3.5 sene kullandım bişey olmaz düzelir ama korkuyorsanız malwarebytesi indirip tarama yapabilirsiniz yada bı dk bı program atiyim
Bunu indirin kurulumsuz virüs tarıyor biraz uzun sürebilir bilgisayara göre değişir

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa Bakan

Bunu indirin kurulumsuz virüs tarıyor biraz uzun sürebilir bilgisayara göre değişir
tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa Bakan
Ne demek bilgilendirirsiniz

Bu program bazen virüs olmayan 2 3 seyede virüs diyebiliyor bilginiz olsun vpnlere vs. Virüs diyordu
bir virüs bulunmadı. şimdi bir şey yapmadan kaspersky düzelecek mi?

bir virüs bulunmadı. şimdi bir şey yapmadan kaspersky düzelecek mi?
Düzelecek benim öyleydi düzelmezse yarın söyleyin güvenli mod açıp silelim sonra bidaha yükleyelim ama sıkıntı olmaz tahminen

Yani isterseniz format tabii atabilirsiniz ama böyle küçük şeylere format gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa Bakan
Düzelecek benim öyleydi düzelmezse yarın söyleyin güvenli mod açıp silelim sonra bidaha yükleyelim ama sıkıntı olmaz tahminen

Yani isterseniz format tabii atabilirsiniz ama böyle küçük şeylere format gerek yok
tamamdır bilgilendiririm sizi teşekkür ederim.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Alihan YILMAZ
Başka bir güvenlik programı aktif se, virüs bulduklarında çakışabiliyorlar. Windows defender umarım kapalıdır.

Veya, Kaspersky deneme sürümü kullanıyorsan, süresi dolmuş olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa Bakan
Başka bir güvenlik programı aktif se, virüs bulduklarında çakışabiliyorlar. Windows defender umarım kapalıdır.

Veya, Kaspersky deneme sürümü kullanıyorsan, süresi dolmuş olabilir.
başka bir güvenlik programı aktif değil. kaspersky deneme değil yıllık paketi vardı.

Top Bottom