Kavga Etmekten korkmak

Merhaba dostlar ben başlıktada söylediğim gibi kavgadan korkuyorum dövebileceğim bir çocuk olsa bile Not: kavgacı bir insan değilim
Aklı başında birisi kavga etmekten tabiii korkar. Bu ister dayak yemek ister dayak atmak fark etmez. Dayak atıncada başa bele toplanırlar sataşırlar vs. Sokakta desen kimden ne çıkacağı belli değil. Bıçak silah vs. Tabbi ki korkmalısın.

Merhaba dostlar ben başlıktada söylediğim gibi kavgadan korkuyorum dövebileceğim bir çocuk olsa bile Not: kavgacı bir insan değilim
ilk ve ortada çok kavga ettim de lise boş. Lisede daha çok sabırlı olmaya çalıştım. Son 1-2 sene sınıftan bir eleman keşke bana bir şey yapsa da dalaşsam diyordu şanslı ki dalaşmadı. İçimde biriktirdiğim her şeyi gösterirdim. Bazen rüyamda dövmek istediğim elemanları dying light'taki fantezili zıplaya zıplaya koşa koşa dövüyom sarıyor.

daha iyi bende korkuyorum küçüklükten gelen bir şey kavga ettiğim çocukların burnu kolu ağzı falan kanıyordu içim gidiyordu vicdan azabı çekiyordum daha da fiziksel olarak kimseyle kavga girmedim girsem bile sadece kendimi savundum sana da öneririm çok takma kavga iyi bir şey değil zaten.
Fareler ve insanlardaki Lennie'misin sen

Erkekliğin 10'da 9'u kaçmak. Yanında 5-6 arkadaş varsa kalan 10'da 1'i yapılabilir.

Her zaman alttan alan ol. Baktın olay dinmeyecek, kafayı koy burnuna. Kavga etmene gerek kalmaz...

Bende eskiden cahil cesarettim bi kavga etmiştim dayak yemiş rezil olmuştum baya hatta falan ondan dolayı herhalde bu korku banada işledi çok uzun zaman hemde ama korka korkada olsa ondan sonrada baya kavgalara girdim o yüzden pek kalmadı gibi kendime güveniyorum hatta olsada dayak yerim zarar görürüm şu bu tarzı değil diğer türlü kavga etme ama kesinlikle hiç iyi bi şey değil ama bu korkunu bi şekilde yenmelisin böyle şeyler mutlaka karşına çıkacak gereksiz boş kavgalar dışında aileni koruman gerekir ilerde karını kızını oğlunu koruman gerekir kendini koruman için veya malını koruman gerekir en basit örnek geçen trafikte adamın biri sopayı almış çıkıyo korksak inmesek arabaya ne zarar vereceği belli değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,597
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri