Heroia 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,298 Reaksiyon skoru 386 Pazartesi, 23:55 #1 Ne kurtarma e postası var ne numara var 10 yaşında açtım şimdi giremiyorum ne yapabilirim? Bilen biri lütfen yardım etsin
Ne kurtarma e postası var ne numara var 10 yaşında açtım şimdi giremiyorum ne yapabilirim? Bilen biri lütfen yardım etsin
Carlo 80+ Gold Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 6,376 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 4,504 Salı, 00:08 #2 Heroia yazmış: Ne kurtarma e postası var ne numara var 10 yaşında açtım şimdi giremiyorum ne yapabilirim? Bilen biri lütfen yardım etsin Devamı için tıklayın... Şifre yok, kurtarma e-postası yok, numara yok... Yani giremezsin.
Heroia yazmış: Ne kurtarma e postası var ne numara var 10 yaşında açtım şimdi giremiyorum ne yapabilirim? Bilen biri lütfen yardım etsin Devamı için tıklayın... Şifre yok, kurtarma e-postası yok, numara yok... Yani giremezsin.
Heroia 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,298 Reaksiyon skoru 386 Dün, 21:52 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Carlo yazmış: Şifre yok, kurtarma e-postası yok, numara yok... Yani giremezsin. Devamı için tıklayın... Saçma sapan nir xiaomi cihazına onay gidiyor onu çözemedim ben hayatım boyunca öyle bir cihaz kullanmadım
Carlo yazmış: Şifre yok, kurtarma e-postası yok, numara yok... Yani giremezsin. Devamı için tıklayın... Saçma sapan nir xiaomi cihazına onay gidiyor onu çözemedim ben hayatım boyunca öyle bir cihaz kullanmadım