Merhabalar 4060 ekran kartı kullanıyorum. Youtube için kayıt alırken fps im oyunlarda çok düşüyor bunun için alabilceğim bi ürün varmıdır capturecard lar ne işe yarıyor bu konuda bi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim
capture card alabilirsin dediğin gibi bu işe yarıyorlar yayıncılar falan kullanıyoMerhabalar 4060 ekran kartı kullanıyorum. Youtube için kayıt alırken fps im oyunlarda çok düşüyor bunun için alabilceğim bi ürün varmıdır capturecard lar ne işe yarıyor bu konuda bi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim
Önerdiğin bi marka model varmıdır acaba ?capture card alabilirsin dediğin gibi bu işe yarıyorlar yayıncılar falan kullanıyo
Capture Card Temel Olarak: Oynadığınız Bilgisayardaki Görüntüyü Farklı Bir Bilgisayara Aktarmak İçin Kullanılan Çevre Birimidir.Merhabalar 4060 ekran kartı kullanıyorum. Youtube için kayıt alırken fps im oyunlarda çok düşüyor bunun için alabilceğim bi ürün varmıdır capturecard lar ne işe yarıyor bu konuda bi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim
Yani tek bilgisayarda bi işime yaramıyor anladığım kadarıyla doğrumudurCapture Card Temel Olarak: Oynadığınız Bilgisayardaki Görüntüyü Farklı Bir Bilgisayara Aktarmak İçin Kullanılan Çevre Birimidir.
Kendinden Tuş İle Kayıt Alanlar Var Ama Çok Bir İşe Yaramıyorlar Tek Pc İle Kullanılmaz.Yani tek bilgisayarda bi işime yaramıyor anladığım kadarıyla doğrumudur
Ben obs ile kayıt alıyorum. Kayıt alırken oyunlarda daha yüksek fps için sanırım 2. Bilgisayar yada daha iyi bi ekran kartı şart sanırımKendinden Tuş İle Kayıt Alanlar Var Ama Çok Bir İşe Yaramıyorlar Tek Pc İle Kullanılmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi Program İle Kayıt Alıyorsunuz.
Nasıl yapılıyor açıklarmısınben ekran kartımdaki özel kayıt alma çekirdeğimidir nedir onun sayesinde hiç fps kayıpsız yayın kayıt yapabiliroyum
benim ekran kartım amd ve arada model değil direk marka farkı var fakat yaptığım işlemleri açıklamam gerekirse videonun bitrateini youtube nin desteklediği maksimuma çektim 1080p 60 fps e ayarladım ve video kodlayıcıdan sanırım amd h246 gibi bişey yapmıştım (h246 olmayada bilir aradan bi 5 ay geçti bırakalı) ve hiçbir fps kaybı yaşamadan mükemmel kalitede kayıt alabiliyodum sende farklımıdır bilmiyorum yeniden video hevesimi canlandırdın belki yine başlicak olursam sana ayarlarımı atarım obs i indiripNasıl yapılıyor açıklarmısın