Kaza sonrası kamera görüntüleri verilmiyor

Asansörcü

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
738
Merhabalar. Yakın zamanda bir kaza yaptım ve nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. %100 suçlu beni gösterdiler. Söylediklerine göre olay yerinde kaza anını gören bir kamera yok ancak yoldaki bir araç kamerasından kayıt almışlar ve ona göre beni suçlu göstermişler. Emniyete varıp kayıt istediğimde ise yönetmeliklerinde böyle bir şey olmadığını ve kamera kayıtlarını vermeyeceklerini söylüyorlar. Bu doğru mu?

İnsan yaptığı kazayı hatırlamaz mı?

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Hocam siz yeşil forumdaki Webcam kullanan insan isimli kişi misiniz?

Avukata danışınız. Yüzeysel olarak size faydalı bilgiler verecektir.
Sizi bilmiyorum ama avukatınız görmek istediği takdirde göstermeliler diye biliyorum.

İnsan yaptığı kazayı hatırlamaz mı?
Kaza yaptıktan sonra bayıldığım için kaza anını hatırlamıyorum. Motosikletle yaptım ve kaskım yoktu, kafamdan darbe aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam siz yeşil forumdaki Webcam kullanan insan isimli kişi misiniz?
Evet, benim. İki forumu da kullanıyorum.

Sarhoş olabilir
Yok hocam sarhoşluk falan değil kaza anında arabaya çarptığım ve kaskım olmadığı için kafama darbe aldım olayı hatırlamıyorum.

Kaza yaptıktan sonra bayıldığım için kaza anını hatırlamıyorum. Motosikletle yaptım ve kaskım yoktu, kafamdan darbe aldım.

Evet, benim. İki forumu da kullanıyorum.

Yok hocam sarhoşluk falan değil kaza anında arabaya çarptığım ve kaskım olmadığı için kafama darbe aldım olayı hatırlamıyorum.
Bende.

Avukata danışınız. Yüzeysel olarak size faydalı bilgiler verecektir.
Sizi bilmiyorum ama avukatınız görmek istediği takdirde göstermeliler diye biliyorum.
Teşekkür ederim, olayı saçma sapan yerlere çekmeden düzgünce cevap veren tek kişisiniz.

Arabaya vurdun da mesela nerden vurdun. Misal arkadan vurduysan adama zaten suçlusun onu demek istedim nasıl hatırlamıyorsun diye. arabaya vurdugunu hatırlıyorsun mesela.

Neyse velhsılkelam itiraz edersin karara avukat aracılığı ile yada kaskon varsa onların avukatı ile belki o zaman avukat görür dosyadaki delilleri. Lakin arabaya arkadan vurup birde kaskınız olmadığı için sanmıyorum ki haklı olasınız

insan yaptığı kazayı hatırlamaz mı dedik diye spam yemişim modlara bak birde şikayet etmiş :D kasksız binmiş yetersiz bilgi vermiş o zaman konuda açtırmayın adama böyle modluk mu olur? @pickpocket

Arabaya vurdun da mesela nerden vurdun. Misal arkadan vurduysan adama zaten suçlusun onu demek istedim nasıl hatırlamıyorsun diye. arabaya vurdugunu hatırlıyorsun mesela.

Neyse velhsılkelam itiraz edersin karara avukat aracılığı ile yada kaskon varsa onların avukatı ile belki o zaman avukat görür dosyadaki delilleri. Lakin arabaya arkadan vurup birde kaskınız olmadığı için sanmıyorum ki haklı olasınız

insan yaptığı kazayı hatırlamaz mı dedik diye spam yemişim modlara bak birde şikayet etmiş :D kasksız binmiş yetersiz bilgi vermiş o zaman konuda açtırmayın adama böyle modluk mu olur? @pickpocket
Arkadan vurmadım, sağ tarafından vurdum. Arabayla aynı şeritte değildik, önüme kırdı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,995
Üyeler
183,502
Son üye
cesursehzade
Geri