mdasdemir
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
Sağlam olması önceliğim, bunu takınca isim görülsün yeter.Kasa da sağlam dursun dersen bu tarz bir şey : https://www.amazon.com.tr/MZHOU-M-Key-Adaptörü-Düşük-Tutuculu/dp/B07NSVNS1T/ref=sr_1_3?keywords=m2+to+pcie+x1&qid=1704466497&sr=8-3&th=1
ya da bunların düz tutunmayan versiyonları da var daha ucuza. pcie x1 to nvme diye aratırsanız çıkar bu tarz ürünler. yorumlara bakarak birini alabilirsiniz.
Sistemde ekran kartı var mı ?Sağlam olması önceliğim, bunu takınca isim görülsün yeter.
O halde anakarta takılacak dönüştürücü,Evet 4060
Adamsın,fotoğraf vs ıvır zıvır için kullansam yeter. Kc3000 alınca boşa çıktığı için değerlendirmek istiyorum.kullanmadim hiç desem yeridir .bu attığın harici ürün kullanamam anladığım kadarıyla. Bunuda X1 slotunu tespit edip oraya takacam değilmiO halde anakarta takılacak dönüştürücü mecbur x1 olacak. İkinci M.2 WD Green maks. 500Mb hızlarla kullanılabilir. (anakarttan dolayı)
Anakartta 1 adet x16 var, ekran kartı takılı olduğu için dolu. (APU sistem olsaydı buraya x4 dönüştürücü takarak WD Green i yüksek hızlı kullanabilirdik)Adamsın,fotoğraf vs ıvır zıvır için kullansam yeter. Kc3000 alınca boşa çıktığı için değerlendirmek istiyorum.kullanmadim hiç desem yeridir .bu attığın harici ürün kullanamam anladığım kadarıyla. Bunuda X1 slotunu tespit edip oraya takacam değilmi
Çok teşekkür ederimAnakartta 1 adet x16 var, ekran kartı takılı olduğu için dolu. (APU sistem olsaydı buraya x4 dönüştürücü takarak WD Green i yüksek hızlı kullanabilirdik)
Boşta 2 adet x1 slotu bulunuyor, aşağıda yeşil ile işaretli. Bunlardan birine x1 dönüştürücü ile bağlayabilir, bahsettiğin şekilde kullanabilirsin, yeterlidir.
Alıntıyı görüntüle