Neler Yeni

Kedi cinsi önerileri

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ern
Merhabalar arkadaşlar ben kedi sahiplenmey düşünüyorum ama hangi cins kedi sahiplencemi bilmiyorum yardım almak istiyorum ve istediğim kedi türü şöyle yaramaz olmasın uslu kedi cinsi bakıyorum ben günde 8 saat çalışan biriyim onun için çok yaramazlık yapamsın onu istiyorum evdekileride rahatsız etmesin

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Mustafa Aydın
Merhabalar arkadaşlar ben kedi sahiplenmey düşünüyorum ama hangi cins kedi sahiplencemi bilmiyorum yardım almak istiyorum ve istediğim kedi türü şöyle yaramaz olmasın uslu kedi cinsi bakıyorum ben günde 8 saat çalışan biriyim onun için çok yaramazlık yapamsın onu istiyorum evdekileride rahatsız etmesin
britsh(longhair ayrı bir tatlıdır kafasını ısırmalık) sakin ve uysal oluyorlar genelde tabi yine kediden kediye değişir ama scottish de sakindir ama bu cinsi almanızı tavsiye etmem acı çekiyorlarmış kulaklarından dolayı tavsiyem britsh almanız bende longhair var sakin bir kedi iki cinste cok sakinler ama acı çeken bir kedi almanızı istemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ern
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
britsh(longhair ayrı bir tatlıdır kafasını ısırmalık) sakin ve uysal oluyorlar genelde tabi yine kediden kediye değişir ama scottish de sakindir ama bu cinsi almanızı tavsiye etmem acı çekiyorlarmış kulaklarından dolayı tavsiyem britsh almanız bende longhair var sakin bir kedi iki cinste cok sakinler ama acı çeken bir kedi almanızı istemem
Bende istemiyorum ama sence britsh sence uyusalmıdır bide ne ile beslemem lazım

YusufMir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Özdemir
Knk british çok fazla bakım istiyor. Veteriner masrafları değil ama özel kum özel mama istediği için diğer kedilerin bir buçuk katı fazla paran gider. Turuncu sarman kediler biraz farklı bir değerlendirme içinde "Çok cana yakın olurlar çok bağlanırlar ama dümdüz psikopatlar. " evindeki eşyaların sabit ise tercih etmende sıkıntı yok. Tekir kedi alacaksan. 4 5 yaşına gelene kadar evdeki eşyaların her türlü parçalanma ihtimalini göz önünde bulundur. Scottish Fold kedilerin acı çekiyor olma ihtimali gerçekten var. Bana sorarsan sarman alman eğer yalnız yaşıyorsan daha mantıklı.

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Mustafa Aydın
Bende istemiyorum ama sence britsh sence uyusalmıdır bide ne ile beslemem lazım
uysal şuana kadar hiç bir eşyama zarar vermedi ara sıra hareketlidirler ama genelde çok uyuyorlar iyiler şöyle bir sorunu var sadece çoğu kedide var ama tüy dökülmesi çok oluyor onun için özel mama kullandırıyorum yoksa gerçekten aşırı tüy döküyorlar onu kullandırktan sonra da tüy dökme problemi yaşamadım ama pahalı bir mamadır durumun iyise tavisye ederim ama diyorsan alamam normal mamada alabilirsin ama tüy dökülme problemi artacaktır yukardaki arkadaş bakımı daha masraflı demiş öyle bir şey yok topaklama kum kullanıyorum proline 10L 175TL fln mama olarakta dediğim gibi tercihine kalmış zaten kontrol için veterinere gidersen sana söylerler hangi mamaları alabileceğini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,676
Üyeler
161,112
Son üye
thekoc
Top Bottom