Neler Yeni

Kedim Televizyonumu Isırdı

oguz13

80+ Bronze
Yeni bir kedi aldım. Alalı daha 2 gün oldu yaramazlıklara başladı. Samsung televizyonumda film
izlerken kedim vitrine çıktı ve led ekranın köşesini kemirmeye başladı. Ben engel olana kadar ekranı kırdı bile.
Servisi aradım panel değişimi 15 bin lira. Üstüne biraz daha eklesem aynı modelden sıfır alacağım bir para.
Yeni televizyon alana kadar buna bir şey yapabilir miyim? İnternette led ekrana bant yapıştıran veya panelin
kırık kısmını keserek çalıştıranlar var bunlar işe yarar mı?

oguz13

80+ Bronze
Kedi alırken sana veya eşyalara zarar verebileceğini biliyordun zaten. Kediyi evden atmak dışında yapabileceğin bişey yok.
Ben ekrana nasıl ısırmasını engelleyeceğimi sormadım. Nasıl tamir ederim diye sordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kedisi olanların monitör ve tv ekran koruyucu cam kullanması lazım zaten kediden ne bekliyorsunuz ki
60 cmlik vitrine tırmanan kedi mi duydum hayatımda. Ronaldo mu bu hayvan.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
Anlamadığım nokta televizyon kalın 1.5 cm felan. Nasıl ağzına soktuda deldi geçti paneli. Beyaz ışık gözüküyor
diş izinden.
kedilerin ağxı çok genişliyor bnim kedim 2 parmağımı birden ıstıracak düzeyde ve kediler uzaylı(!)

ConquerorXIV

80+ Gold
Ben ekrana nasıl ısırmasını engelleyeceğimi sormadım. Nasıl tamir ederim diye sordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

60 cmlik vitrine tırmanan kedi mi duydum hayatımda. Ronaldo mu bu hayvan.
sokak kedileri 3m ağaca tırmanıyor

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
bende bir kediye sahibim.Hiç böyle sağı solu ısırma huyu yok sizin ki biraz garipmiş

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

BabaVoss7

80+ Silver
5 yıldır kedim var ne monitöre ne tvye dokunduğunu bilr görmedim desem yalan olmaz heralde. Kelerinde karakteri var değişken yani

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berk
Yeni bir kedi aldım. Alalı daha 2 gün oldu yaramazlıklara başladı. Samsung televizyonumda film
izlerken kedim vitrine çıktı ve led ekranın köşesini kemirmeye başladı. Ben engel olana kadar ekranı kırdı bile.
Servisi aradım panel değişimi 15 bin lira. Üstüne biraz daha eklesem aynı modelden sıfır alacağım bir para.
Yeni televizyon alana kadar buna bir şey yapabilir miyim? İnternette led ekrana bant yapıştıran veya panelin
kırık kısmını keserek çalıştıranlar var bunlar işe yarar mı?
Kedi sahiplenirken (elma, armut değil bunlar tabi ama) çok dikkat etmek lazım bunların karakteristik özellikleri varmış kimi çok uysal, kimi yan gel yat, kimi yaramaz, kimi ısırmayı sever böyle çeşit çeşit uzar geçmiş olsun kızmayın ama mamayla terbiye edebilirsiniz, her ne kadar doğru bulmasam da tek ortak çözüm bu

Tv gelecek olursak ya servisinde yaptıracaksınız yada mahalle televizyoncusunda, perpada panel değişimi yapıcaksınız daha uyguna gelir.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
1-Kediyi güzelce giydir tak tasmasını

2-Caddede parklarda gez "aaa ne kadar tatlı kedi" diyip görmeye gelen kızlarla konuş

3- Kızım/oğlum dünyanın en tatlısıdır fakat ölümcül bir hastalığa sahip tedavisi 5 bin tl de

4- Kediye yardım etmek isteyen kızlardan gelen paraları topla yeni tv al

Neden 15 yerine 5 bin diye sorarsan 15 çok absürt olur 5 bin ideal. Kedinin sana 15bin borcu var mecbur kimse işe almadığı için böyle dilenmesi lazım

Kedi konuşamadığı için kedinin dolaylı yoldan ağzı sensin. Yaptıklarından pişmanlık duyma tüm vebali kedinin üstüne

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mustafa Açıkgöz
Boşver hayatında hayvan beslemeyenlerin dediklerini kardeşim paran varsa zaten sıkıntı yok bir zaman sonra yenisini alırsın kedi yavruysa normal böyle şeyler eğitmen lazım sabırlı olman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom