Neler Yeni

Yardım Keenetic Extra modemin arayüzne giremiyorum.

Xenfia

80+
Reaksiyon skoru
43
Selamlar. Uzun süredir bu modemi kullanıyorum fakat son zamanlarda ara yüzüne giremiyorum. Ne yapmam gerek modemi kapatıp açtım düzelmedi.

Ekler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    109.6 KB · Hit: 454
Selamlar. Uzun süredir bu modemi kullanıyorum fakat son zamanlarda ara yüzüne giremiyorum. Ne yapmam gerek modemi kapatıp açtım düzelmedi.
İp yanlış.
192.168.1.1 yap.

çözümü arkadaşlar söylemiş. o şekilde girebilirsin. ancak ben sana mobil uygulamayı kullanmanı şiddetle tavsiye ederim. dünyanın bir ucundan modem arayüzü cebinde oluyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok olmadı yine.
IP değişmiş olabilir.
En temizinden arkasındaki reset deliğiyle cihazı resetleyip tekrar kurulum yapın.

Muhtemelen giriş için olan IP kendi kendine değişti veyahut bazen böyle yapıyor açıkçası ben Omni DSL kullanırken de birkaç kez böyle bir sorunla karşılaşmıştım. Öncelikle farklı bir tarayıcıdan -mümkünse daha önce modem arayüzüne hiç girmediğin bir tarayıcı olsun- ile bu IP'ye girmeyi dene, olmazsa zaten resetle iğne ile sonra yine olmadı artık Keenetic'in sitesinden destek almanı tavsiye edebilirim. Ayrıca bu gibi sorunlar yaşamamak için de KeenDNS'i etkinleştirip o yöntemle de modeme erişmeyi deneyebilirsin.

Geri