Ooo tam yerine geldin hoşgeldin.
Daha önce yaptığım incelemeler bunlar:
Bu incelemeyi telefondan yazacağım için renk vb. uğraşamıyorum. Affola. Bugün sizlerle birlikte kessinlikle yılın f/p modemi olan Keenetic Omni DSL' i inceliyoruz. Modemi 11.11'de Trendyoldan 240TL'ye Kupon kullanarak aldım. 18 Kasım'da teslim aldım. İlk olarak modemin kutusundan; 1 adet...
donanimarsivi.com
Birkaç gündür kullanıyorum. İncelemesini de yapmıştım zaten. Bugün Sizlere Keenetic Omni DSL Modemdeki Oyun Deneyimimi Paylaşacağım. Modemi çarşamba günü almıştım. Bi 3 gün deneyimlemiştim. Abi modem fiyatına göre aşırı iyi. Neyse. Konumuz oyun. Öncelikle Bir Before/After Yapalım. BEFORE...
donanimarsivi.com
Ayrıca WIFI Performansının Artması İçin Bu Konuları Okuyabilirsin.
Bugün sizlere yeni bir modem aldığınızda ve bunu kurmaya başladığınızda veya başlamadan önce neler yapmanız gerekiyor bunu anlatacağım. Modem kurulumu için edinmeniz gereken bilgiler: 1-Modem Kurulumunu Öğrenin Şimdi bu dediklerimin üzerine komik gelebilir ama başka bir şeyden bahsediyorum...
donanimarsivi.com
Öncelikle kablosuz destekli bir windows cihaz bulun. Örneğin laptop. Microsoft store üzerinden WIFI Analyzer uygulamasını indiriyoruz. İyileştirmek istediğimiz modeme bağlanıyoruz. Uygulamada ilk olarak wifi bilgilerinizin olduğu bir sayfa açılacak. üstteki menüden bir yanındakini seçiyoruz. O...
donanimarsivi.com