Kekeme birinin önündeki iki yol

Reaksiyon skoru
117
Merhabalar ben kekemeyim ve şuan bir kız arkadaşım var beni seviyor ama ben kendime güvenemiyorum ya güzel bir sistem dizip artı spora yazılıp tek başıma güzel bir ömür geçiricem ya da evlenip kekemeligimle yüzleşmek zorunda kalıcam çok kararsızım

bu devirde kendine göre birini bulmak zor sen en zor işi halletmişsin konuşma dil terapistlerine danış vardır bir yolu

Şuan ona kayıyor çünkü kekemelik yüzünden özgüvenim de yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu devirde kendine göre birini bulmak zor sen en zor işi halletmişsin konuşma dil terapistlerine danış vardır bir yolu
Yolu yok hocam birde özgüven sıfır kekemelik yüzünden

Up

Şuan ona kayıyor çünkü kekemelik yüzünden özgüvenim de yok

Up
başka kekeme bi kızla görüş vardır belki

Özgüven yoksa manitayı nasıl ayarladın kekemeliği düzeltmek için neler denedin

Up
[/QUOTE]

Yani Instagramdan konuştuk başlarda utangaç yaklaştım sonradan açıldım 6 aydır birlikteyiz terapilere gittim faydası yok hocam

En azından özgüven kazandırmış olmaları lazımdı ama onu da başaramamış bence sorun terapistte işini daha iyi yapan birini bulmalısın

Peki evlenmeden de mutlu olabilir miyiz
İnsan doğası gereği yalnız yaşayabilen bir canlı değil Bu soruyu bende sordum kendime bu yaşlarda sorun olmuyor üstesinden gelirim sporuma yaparım bilgisayarıma bakarım diyorsun ama nereye kadar bunu sürdürebilirsin ki ileriki yaşlarda birine ihtiyaç duyacaksın çevrende çocuklarıyla eğlenen aileleri göreceksin en yakın arkadaşların bile olsa bir süre sonra onlarda yoğunluğu kendi ailelerine verecekler ama burada da önemli olan birini bulmak değil birbirini bulabilmek aksi takdirde eziyet olacaktır

İnsan doğası gereği yalnız yaşayabilen bir canlı değil Bu soruyu bende sordum kendime bu yaşlarda sorun olmuyor üstesinden gelirim sporuma yaparım bilgisayarıma bakarım diyorsun ama nereye kadar bunu sürdürebilirsin ki ileriki yaşlarda birine ihtiyaç duyacaksın çevrende çocuklarıyla eğlenen aileleri göreceksin en yakın arkadaşların bile olsa bir süre sonra onlarda yoğunluğu kendi ailelerine verecekler ama burada da önemli olan birini bulmak değil birbirini bulabilmek aksi takdirde eziyet olacaktır
Doğru dediniz ama çocuk ziriltisi çekilmez hocam o ne öyle gecenin 3 ünde kaldırıyor mama mama ben biraz daha düşüneyim

Geri