Biri imza ayağına böbrek çizmiş
Kaynak?Knk kk seçilirse bir sonra ki seçim 7 yıl sonra olacak
Mutabakat metni fotoğrafta ki 3. MaddeKaynak?
Sanmam 7 olacağını ya. KK yaşlı erken seçim olur bence.Mutabakat metni fotoğrafta ki 3. Madde
Ben mutabakat metninde olanı söyledim kılıçdaroğlu seçilirse ve 1 yıl sonra erken seçim yapamaz demedim. işin kötü tarafı erken seçim yapmazsa 7 yıl boyunca bunun kahrına çekeceğiz. İşin bir diğer kötü tarafıda kılıçdaroğlu kazanırsa ve ondan sonra ki seçim de kaybedip yerine gelecek kişide ben bunu 4 yıla veya 5 yıla düşüreyim demezSanmam 7 olacağını ya. KK yaşlı erken seçim olur bence.
Sanmam 7 olacağını ya. KK yaşlı erken seçim olur bence.
7 yıl yaşamaz bile. Ayrıca KK şuan ki yasaya göre seçilecek bu muhtemelen KK dan sonrakiler için olacak. Ayrıca 7 yıl ama 1 kez aday olunuyor. Şuan 5 yıldan iki kere. Bu anayasa değişikliği çok büyük muhtemelen seçimle birlikte gelececek. Erken seçim yani.Mutabakat metni fotoğrafta ki 3. Madde
7 yıl yaşarsaBen mutabakat metninde olanı söyledim kılıçdaroğlu seçilirse ve 1 yıl sonra erken seçim yapamaz demedim. işin kötü tarafı erken seçim yapmazsa 7 yıl boyunca bunun kahrına çekeceğiz. İşin bir diğer kötü tarafıda kılıçdaroğlu kazanırsa ve ondan sonra ki seçim de kaybedip yerine gelecek kişide ben bunu 4 yıla veya 5 yıla düşüreyim demez
Hocam olaylara çok iyimser bakıyorsunuz bu şahıslar Milletin evlatları değiller bunlara güven olmaz hocam üretilmiş muhalefet nedir diye araştırın7 yıl yaşamaz bile. Ayrıca KK şuan ki yasaya göre seçilecek bu muhtemelen KK dan sonrakiler için olacak. Ayrıca 7 yıl ama 1 kez aday olunuyor. Şuan 5 yıldan iki kere. Bu anayasa değişikliği çok büyük muhtemelen seçimle birlikte gelececek. Erken seçim yani.
Şahsen iktidardan daha cok guvenirim.Hocam olaylara çok iyimser bakıyorsunuz bu şahıslar Milletin evlatları değiller bunlara güven olmaz hocam üretilmiş muhalefet nedir diye araştırın