KEMAL KILIÇDAROĞLU ADAY OLDU!!

Dürüst şekilde yöneteceğine eminim

Ekler

• Screenshot_20230306-224543_Drive.jpg
    Screenshot_20230306-224543_Drive.jpg
    39.6 KB · Hit: 59
Sanmam 7 olacağını ya. KK yaşlı erken seçim olur bence.
Ben mutabakat metninde olanı söyledim kılıçdaroğlu seçilirse ve 1 yıl sonra erken seçim yapamaz demedim. işin kötü tarafı erken seçim yapmazsa 7 yıl boyunca bunun kahrına çekeceğiz. İşin bir diğer kötü tarafıda kılıçdaroğlu kazanırsa ve ondan sonra ki seçim de kaybedip yerine gelecek kişide ben bunu 4 yıla veya 5 yıla düşüreyim demez

Sanmam 7 olacağını ya. KK yaşlı erken seçim olur bence.
Mutabakat metni fotoğrafta ki 3. Madde
7 yıl yaşamaz bile. Ayrıca KK şuan ki yasaya göre seçilecek bu muhtemelen KK dan sonrakiler için olacak. Ayrıca 7 yıl ama 1 kez aday olunuyor. Şuan 5 yıldan iki kere. Bu anayasa değişikliği çok büyük muhtemelen seçimle birlikte gelececek. Erken seçim yani.

Ben mutabakat metninde olanı söyledim kılıçdaroğlu seçilirse ve 1 yıl sonra erken seçim yapamaz demedim. işin kötü tarafı erken seçim yapmazsa 7 yıl boyunca bunun kahrına çekeceğiz. İşin bir diğer kötü tarafıda kılıçdaroğlu kazanırsa ve ondan sonra ki seçim de kaybedip yerine gelecek kişide ben bunu 4 yıla veya 5 yıla düşüreyim demez
7 yıl yaşarsao.O2

7 yıl yaşamaz bile. Ayrıca KK şuan ki yasaya göre seçilecek bu muhtemelen KK dan sonrakiler için olacak. Ayrıca 7 yıl ama 1 kez aday olunuyor. Şuan 5 yıldan iki kere. Bu anayasa değişikliği çok büyük muhtemelen seçimle birlikte gelececek. Erken seçim yani.
Hocam olaylara çok iyimser bakıyorsunuz bu şahıslar Milletin evlatları değiller bunlara güven olmaz hocam üretilmiş muhalefet nedir diye araştırın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,623
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61
Geri