Neler Yeni

KEMAL KILIÇDAROĞLU ADAY OLDU!!

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
7 yıl yaşarsao.O2
Çok kötü şeyler olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen iktidardan daha cok guvenirim.
Hocam İkiside aynı. İktidarda ki kişi abd lehine kararlar alır eğer abd nin aleyhine kararlar alırsa iktidardan düşer örnek olarak menderes,ozal ve demirele verebiliriz tamam burada muhalefetin ne işi var dersen söyle izah edeyim bir ülkeyi kendi çıkarlarına göre hareket etmesine istiyorsan sana ne lazım olacak tabii ki de iktidar. Şimdi iktidarı elinde tuttun bir zamandan sonra halk bu iktidarın kendi ülkesi aleyhine kararlar aldığını fark edince bunu ana muhalefet ile devirecektir ama sen hem iktidara kendi lehine kararlar aldırıp hemde muhalefete elinde tutarsan o ülkede iktidar değişse bile değişen sadece isim ve kişilerdir

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam İkiside aynı. İktidarda ki kişi abd lehine kararlar alır eğer abd nin aleyhine kararlar alırsa iktidardan düşer örnek olarak menderes,ozal ve demirele verebiliriz tamam burada muhalefetin ne işi var dersen söyle izah edeyim bir ülkeyi kendi çıkarlarına göre hareket etmesine istiyorsan sana ne lazım olacak tabii ki de iktidar. Şimdi iktidarı elinde tuttun bir zamandan sonra halk bu iktidarın kendi ülkesi aleyhine kararlar aldığını fark edince bunu ana muhalefet ile devirecektir ama sen hem iktidara kendi lehine kararlar aldırıp hemde muhalefete elinde tutarsan o ülkede iktidar değişse bile değişen sadece isim ve kişilerdir
Bunu da değişmeden göremeyiz dostum. Şahsen boş oy atmak veya iktidara vermekten iyidir. %50 cehennem %50 cennet mevzusu gibi düşün
%100 cehennem yerine %50 yi tercih ederim

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Bunu da değişmeden göremeyiz dostum. Şahsen boş oy atmak veya iktidara vermekten iyidir. %50 cehennem %50 cennet mevzusu gibi düşün
%100 cehennem yerine %50 yi tercih ederim
Ben görüyorum kötü şeyler olacak değişen sadece isim ve kişiler olacaktır diye yazdım. %50 cennet %50 cehennem mantığı saçmadır tanrı åptãl değil senin ona inandığın için değil cehennemden kurtulmak için inandığını bilebilir burada sonuç ne olur tabii ki de tanrı kendi çıkarına göre haraket ettiğin için seni cehennemine yollar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
HDP ve PKK geri geldi geçmiş olsun

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ben görüyorum kötü şeyler olacak değişen sadece isim ve kişiler olacaktır diye yazdım. %50 cennet %50 cehennem mantığı saçmadır tanrı åptãl değil senin ona inandığın için değil cehennemden kurtulmak için inandığını bilebilir burada sonuç ne olur tabii ki de tanrı kendi çıkarına göre haraket ettiğin için seni cehennemine yollar
CHP/AKP tanrı değil ama işte

HDP ve PKK geri geldi geçmiş olsun
Hocam senden bile mi be :ROFLMAO:

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

SadeceSeyf

80+ Gold

Kürşat reisin ilaç vakti gelmiş :D

Çok kötü şeyler olur

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel

SadeceSeyf

80+ Gold
Son düzenleme:

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
aynen kardeşim :D sana ben bile dayanamıyorum
Hadi abicim aklının yetmediği işleri burnunu sokma sen gidip o çok sevdiğin partini oy verebilirsin. Varsan baksan o çok sevdiğin partinin yayımladığı mutabakat metnini bile okumamışsındır.

Hadi abicim aklının yetmediği işleri burnunu sokma sen gidip o çok sevdiğin partini oy verebilirsin. Varsan baksan o çok sevdiğin partinin yayımladığı mutabakat metnini bile okumamışsındır.
Sonra gelipte AKP ye oy verenlere koyun dersiniz o kesimle aynı şeyi yaptığınızin farkında bile değilsiniz

SadeceSeyf

80+ Gold
Ben ne particiyim ne senin gibi komplocuyum. Burada 2 kişi yorumunu okuyor diye kendini arşa çıkarman ayrı bir komik.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Ben ne particiyim ne senin gibi komplocuyum. Burada 2 kişi yorumunu okuyor diye kendini arşa çıkarman ayrı bir komik.
Komplocu? tabi canım. Kendimi arşı falan çıkardığım yok olan olaylara bak sende görürsün

Sen şimdi benim haarpa falan inandığımı sanarsın arkadaşım araştirmiyorsunuz sonra böyle konuşanlara komplocu dersiniz arkadaşım komplocu dediğin kişiler gidip haarpa ve 51. Bölgede uzaylı var diyenlerdir
ben bir tarafımdan kaynak uydurmuyorum ki

Top Bottom